právě si spečetil osud čepelí
zvláštní...čepel zradila čepele...pak dodám obrázek s jejich mrtvolami
Upravil/a Vitek222 dne 03.09.2012 17:39
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
právě si spečetil osud čepelí
zvláštní...čepel zradila čepele...pak dodám obrázek s jejich mrtvolami
Zvláštní...Leneren a EldeR zase šedovousích..vážně trhá mi to srdce teď chodit kolem nich (Proč sem je jen sejmul v tom krásným sále )
Upravil/a Aurelius dne 03.09.2012 17:42
Hmm..to by taky nebyl špatný nápad, ale pachu se tak lehce nezbavím
Jinak ten obrázek byl SPOILER k mému komixu který už nějakou dobu připravuji pomocí programu FRAPS. Ale nwm jestli by o něj někdo stál
Možná ho tu i někdy vystavím..každopádně pokud by byl zájem tak ho vystavím co nejdřív.
Vysvětlení (ohledně mrtvých šedovousích), jejich smrt se v komixu nevyskytuje..je to pouze předtucha kterou řeknou drakorozenému a tým začíná hlavní děj, k jejich smrti nikdy v komixu nedojde neboť se v komixu točí děj mezi sporem čepelí a šedovousími. A drakorozený musí zvolit cestu, s kým vyžene thalmor.
Upravil/a Aurelius dne 03.09.2012 18:11
ty šedovousé?já o to rozhodně nestojim!(chudáčci...)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Právě se snažím přebít chuť znovu si pustit soudtrack Neverhoodu... A tak vzpomínám na tu epickou chvíli (BW ví o čem mluvím )
Mm.. Tak daleko jsem se nedostal, už jsem neměl čas
Sákryš! Po kam si to až shlédl? (Mimochodem se nemůžu dočkat toho, jestli bude 5. série. Třetí a čtvrté byli bezkonkurenční - konečně si Torchwood našel své místo)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.