Altazar napsal:
Jj párkrát už ano, pokaždé to ale bylo dost nepříjemné
co například?
No naposled to bylo když sem se fakt strašně moc pohádal se sv ojí šéfovou, ale jakože hrozně hrozně moc a padly drsný slova, a já věděl že ktomu už jednou došlo.
Altazar napsal:
Jj párkrát už ano, pokaždé to ale bylo dost nepříjemné
co například?
No naposled to bylo když sem se fakt strašně moc pohádal se sv ojí šéfovou, ale jakože hrozně hrozně moc a padly drsný slova, a já věděl že ktomu už jednou došlo.
proč jsi se pohádal nevěděla kdo je charizard
Takový extrém zase ne, u nás v práci dělala holka co zapoměla zavřít západku u boxu kam dala mladýho hřebce, a on pak utekl a dělal bordle po stáji než sem ho chytil a zas odvedl zpátky. A šéfová ztoho dělala hrozný caviky a dost se do tý holky pustila tak sem se jí zastal stim že chybu může udělat každý. A tak se pustila i do mně a já do ní a pak do toho ta holka a bylo to hrozný. Nakonec sme sice s šéfovou pořád nejlepší kamarádi ale ošetřovatelku sme museli vyměnit. Nepoučila se zté chyby.
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.