Něco z toho výběru mě celkem minulo, ale většina se mi z toho líbila. Nejvíc se mi však líbí 04, 07 a samozřejmě 09... I když bych z Doktora vybral asi něco jiného
A i když nejsem asi takový fanda MassEffectu, tak 05 taky není k zahození stejně jako 03 od Two Steps from Hell
nagasadowcz napsal:
Hele, Mikeu, nechci být hnidopich, gesto je to pěkné, to beze všeho, ale... Neudělal jsi tím členem "la" z hRDLy ženskou?
Hnidopichu!
Hele, máš pravdu. Sice tyto jazyky neovládám, ale asi tedy logicky (Ta revoluce - La Revolucion) Takže... on by byl "Le"?
Mě to vůbec nedocvaklo, nad to jsem mizerný v práci s grafikou, takže už vidím, jak bych to na tom obrázku upravoval v PS. Ale asi - určitě - máš pravdu!
Hele můžu mít dotaz?Vám se fakt v té kompanii líbí 07?
Mě tam přišla takový tvrdá a drsná oproti ostatním až natolik, že mi tam nepasovala nevím jak vy.....
Leneren napsal:
Hele můžu mít dotaz?Vám se fakt v té kompanii líbí 07?
Mě tam přišla takový tvrdá a drsná oproti ostatním až natolik, že mi tam nepasovala nevím jak vy.....
Mě se tam taky líbí. Nevím podle čeho soudíš, že je drsná, vzhledem k tomu, že třeba jednička je mnohem víc...
Já naprosto fanaticky zbožňuju Tolkienovo dílo i filmovou trilogii LOTR od P. Jacksona, takže skladba doprovázející pro mě jednu z nejemotivnějších a nejpamátnějších bitevních scén v historii filmu je utterly awesome, ať je v jakémkoli mixu
Whirt: Tak to jsme se úplně přesně shodli v nejoblíbenějších. Whirt YEAH!
Mike: Já si spíš jen dělal srandu, každopádně jaký člen by tam měl být správně netuším Asi to bude to "Le", no.
Upravil/a nagasadowcz dne 09.12.2012 11:59
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mike: Já si spíš jen dělal srandu, každopádně jaký člen by tam měl být správně netuším Asi to bude to "Le", no.
Jáásné, však o nic nejde. ...
... Dneska jsem šel u nás doma chodbou a bleskl mi hlavou super námět na článek. Teď, když si snažím vzpomenout, co jsem to chtěl, tak mám v hlavě totálně vygumováno. Damn it!
Mopidu napsal:
Byla jsem na kompu... Mohla jsem tam být hodinu... A TO POTENTOVANÝ PLANETSIDE SE INSTALOVALO HODINU ale snad tátu ukecám k další hodině pak
Mopidu napsal:
Byla jsem na kompu... Mohla jsem tam být hodinu... A TO POTENTOVANÝ PLANETSIDE SE INSTALOVALO HODINU ale snad tátu ukecám k další hodině pak
Tak na to sou dvě slova: NECHTĚL BYCH! ;DD
A proč nemůžeš na kompa??
pošlete mi sem do diskuse někdo url chatu + heslo? Já ani nevím, kde se to dá nalézt. Vím, že Mahoney to měl v podpisu, ale ten sem teď nechodí... Děkuju!!
Mopidu napsal:
Tak na to sou dvě slova: NECHTĚL BYCH! ;DD
A proč nemůžeš na kompa??
pošlete mi sem do diskuse někdo url chatu + heslo? Já ani nevím, kde se to dá nalézt. Vím, že Mahoney to měl v podpisu, ale ten sem teď nechodí... Děkuju!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.