hRDLA: jj, o Peace Walkerovi taky vim, ale už Sons of Liberty a Snake Eater mě stálo menší sumičku, ale tak jsem happy a budu mít krabičku
A především si osvětlím ten cliffhanger co byl po titulkách MGS1, grrr
Mopidu napsal:
aw man, já myslela že s Falloutem všichni skoncovali
Proč by s ním skoncovali?
hRDLA napsal:
prej se má být info na E3
No byli dohady že to bude buď Fallout nebo TES, tak si pravděpodobně na nové TES ještě počkáme
No, vzhledem k tomu, že se v minulých dnech zabývali TES: Onlinem, bych taky tipoval, že to bude Fallout.. Na VI si budem muset ještě nějakou chvíli počkat.. hádám tak rok či dva..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
No, vzhledem k tomu, že se v minulých dnech zabývali TES: Onlinem, bych taky tipoval, že to bude Fallout.. Na VI si budem muset ještě nějakou chvíli počkat.. hádám tak rok či dva..
TESO nebyla záležitost Bethesdy, takže byli možné obě možnosti. Já sem to bral spíš tak, od kterého pokračování to je už déle a Fallout jednoznačně vedl. Každopádně čas oznámení TESka je už taky na hraně.
Adrian_S napsal:
TESO nebyla záležitost Bethesdy, takže byli možné obě možnosti. Já sem to bral spíš tak, od kterého pokračování to je už déle a Fallout jednoznačně vedl. Každopádně čas oznámení TESka je už taky na hraně.
Vím, že se o TES:O stará hlavně Zenimax.. ale přeci, je tam jistá spolupráce, ne? Navíc.. myslím si, že na uveřejnění TES: VI, je ještě času dost...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Vím, že se o TES stará hlavně Zenimax.. ale přeci, je tam jistá spolupráce, ne? Navíc.. myslím si, že na uveřejnění TES: VI, je ještě času dost...
Pravda je, že teprve teď začala ta ona pomyslná lhůta (4-5 od vydání posledního dílu by mělo být ohlášení nového - odvozeno od průběhu vývoje posledních několika dílů; a 5-6 let do vydání nového dílu).
Mimochodem, nehodlají to "zveřejnit" na nějaké magické datum?? (u Skyrimu to bylo 11-11-11)
Které je nejbližší? (mě akorát napadá na příští rok: 1.6.16)
No je pravda, že Skyrim měl jedenáctky, ale líp to už asi ani nejde U Online to měli na 14. 4. 14, tak třeba něco zase vymyslej, je to přeci jen jejich parketa
Trochu mě štve, že jsem v té době, kdy vycházel Skyrim, neznal vůbec svět TES... Škoda..
představa, že si jdu pro šerpu na maturitním plese a v pozadí by hrálo "The song of Dragonborn".. jo.. To si dokážu živě představit...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.