Ale dost běžné navíc vem si třeba CoD 60 dolarů pardon 59.99 dáš za hru + jednu mapu zdarma a pak když chceš další mapu tak si zaplatíš další 14.99 dolarů za 4 mapy a takhle třeba za celou hru plus mapy můžeš dát i 120 dolarů a k tomu pak ještě další věcičky jako P2W vylepšení a podobně
U Battlefieldu to zase bude 60 dolarů za hru a 60 dolarů za prémium a potom zase 60 dolarů za ty 4 ohlášený DLC
A u jiných AAA titulů je taky ta cena běžně kolem 50-60 éček v době vydání
Mike napsal:
Ještě, že nehraju. Koukám, kolik peněz bych v tom utopil... na druhou stranu, když jsem třeba kupoval Gothic, tak to taky byla pěkná pálka...
Kolik ????
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Absolutně si napamatuju, víš, kolik je to let? Čtyřku jsem si nekupoval (jedna proto, že je to totálně hra o ničem, což jsem věděl, druhak proto, že mi ji známý - DVD - zapůjčil), ale vím, že se prodávala za 1 500 Kč (r. 2009)... Gothic 1,2 (r. 2001)... to už si fakticky nepamatuju, ale bylo to přes 1 000 Kč zcela jistě.
Mike napsal:
Absolutně si napamatuju, víš, kolik je to let? Čtyřku jsem si nekupoval (jedna proto, že je to totálně hra o ničem, což jsem věděl, druhak proto, že mi ji známý - DVD - zapůjčil), ale vím, že se prodávala za 1 500 Kč (r. 2009)... Gothic 1,2 (r. 2001)... to už si fakticky nepamatuju, ale bylo to přes 1 000 Kč zcela jistě.
Ano Arcania je o ničem.
Já pamatuju jak jsem kupoval sběratelku zaklínače 2. Stálo to 2300 KČ
Trojku chci taky sběratelku
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Ano Arcania je o ničem.
Já pamatuju jak jsem kupoval sběratelku zaklínače 2. Stálo to 2300 KČ
Trojku chci taky sběratelku
Já doufám, že po 3 vydají nějákou speciální výroční edici do toho bych šel, ale jako kdybych na to měl tak byhc do toho klidně těch dva a půl dal.Protože chalpy z CDProjektu ti to hodně oplatí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.