Diego napsal:
No koukal jsem jen na obrázky toho seriálu, ale nevypadá zle. Jaký na něj máš názor?
Tak ještě, nž začnu, tak upozorním, že mluvím o verzi s Jeremy Ironsem - ta druhá stojí za starou belu - vyšly totiž dva konkurenční projekty ve stejnou dobu. Já mám tedy na mysli tento: http://www.csfd.c...-borgiove/
Podle mě je to naprosto skvělé. Vše se drží reálných událostí (což oceňuji velice, velice), kostýmy... skvělé!! Výprava, hudba... hodnotím to celé za jedna a vřele doporučuji, je to opravdu pěkný zážitek, dokonce i bitvy jsou povedené.
Pokud tě toto téma alespoň trochu zajímá, máš rád intrikány, války, sexuální úchyly (ano, i ti zde jsou), pak koukáš po správném titulu.
Diego napsal:
No koukal jsem jen na obrázky toho seriálu, ale nevypadá zle. Jaký na něj máš názor?
Tak ještě, nž začnu, tak upozorním, že mluvím o verzi s Jeremy Ironsem - ta druhá stojí za starou belu - vyšly totiž dva konkurenční projekty ve stejnou dobu. Já mám tedy na mysli tento: http://www.csfd.c...-borgiove/
Podle mě je to naprosto skvělé. Vše se drží reálných událostí (což oceňuji velice, velice), kostýmy... skvělé!! Výprava, hudba... hodnotím to celé za jedna a vřele doporučuji, je to opravdu pěkný zážitek, dokonce i bitvy jsou povedené.
Pokud tě toto téma alespoň trochu zajímá, máš rád intrikány, války, sexuální úchyly (ano, i ti zde jsou), pak koukáš po správném titulu.
Tolik ode mne.
Tákže není co řešit... Zkouknu to! Dík za menší recenzi.
Diego napsal:
Tolik ode mne.
Tákže není co řešit... Zkouknu to! Dík za menší recenzi.
Není zač. Nebudeš zklamán. Zatím jsou na světě dvě série, jedničku jsou zkoukl komplet, jsem teď kdesi v druhé, kterou chci o Vánoce dokoukat.
Enjoy it!
Lidičky, dal jsem si trochu práce a vytvořil toto video. Chtěl bych vás poprosit, kdyby jste se na něj podíval, protože jsem si téměř jist, že si tam téměř každý najde tu svojí písničku, při které ucítí, jak mu běhá mráz po zádech. Děkuji předem.
Resident Evil 5 je vážně o ničem. Ten zbytek dokoukám raději zítra... I když jsem to tušil tak jsem čekal že to bude alespoň navazovat na předchozí díl jenže to se nestalo a je to taková slátanina, že nemám ani slov.. Není to už vůbec zombie film spíš akční blbost...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
[quote]hRDLA napsal:
Lidičky, dal jsem si trochu práce a vytvořil toto video. Chtěl bych vás poprosit, kdyby jste se na něj podíval, protože jsem si téměř jist, že si tam téměř každý najde tu svojí písničku, při které ucítí, jak mu běhá mráz po zádech. Děkuji předem.
hRDLA napsal:
Samozřejmě, bylo to děláno tak, že každého zaujmou jiné skladby. Díky.
Nemáš zač, ale musím uznat, že máš dobrý výběr hudby.Skoro všechny snad až na 07 mě zaujali, ale, že bych se nad nimi pozastavil zase tak to ne
Je to krásný výběr
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.