EDIT: Jo, to vůbec není špatné. Tahle hudba se mi vždycky líbila. Lene, díky, později si toho od nich poslechnu víc.
Upravil/a nagasadowcz dne 08.12.2012 23:26
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Haaaa, tak z tohoto jak je to epický mě běhá mráz po zádech. Každý, kdo tuhle sérii kdy hrál, pochopí a kdo ne, tak alespoň ocení hudbu.
EDIT: Tak jsem zjistil, že ani poslouchat to nemůžu, jaký to ve mě vyvolává emoce. No Mass Effect je prostě moje nejoblíbenější série.
Upravil/a hRDLA dne 08.12.2012 23:29
Jack Wall a Sam Hullick, pokud se nepletu. Hudba k ME se sakra povedla! Co u trojky? Tam ji dělal autor Lux Aeterna (Requiem for a Dream), na jméno si teď nevzpomenu. Zůstala zachována kvalita předchozích OST nebo se to hodně výrazně změnilo?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jó, Lukrécie se objevila v AC 2, tam ji prznil Cesare a občas i Rodrigo Borgia, takže celkem povedený trojlístek, jen kdyby její předchozí(i ti co byli "po" Cesarem) manželé nějak záhadně nezemřeli a nebylo to stářím, nýbřž Cesare ji měl rád pro sebe, ostatně i Rodrigo to od něj nakonec dostal.
Nakonec si nevybrala moc šťastnou smrt, ostatně jakou si mohla taky vybírat, že?
Při tolika stycích....
Stejně ve hře to byla svině první třídy, ale poté "změkla".....
Jinak zdár všetkým!!!!
Upravil/a Diego dne 09.12.2012 00:00
Diego napsal:
Jó, Lukrécie se objevila v AC 2, tam ji prznil Cesare a občas i Rodrigo Borgia, takže celkem povedený trojlístek, jen kdyby její předchozí(i ti co byli "po" Cesarem) manželé nějak záhadně nezemřeli a nebylo to stářím, nýbřž Cesare ji měl rád pro sebe, ostatně i Rodrigo to od něj nakonec dostal.
Nakonec si nevybrala moc šťastnou smrt, ostatně jakou si mohla taky vybírat, že?
Při tolika stycích....
Stejně ve hře to byla svině první třídy, ale poté "změkla".....
Jinak zdár všetkým!!!!
Celkem historicky faktický je seriál The Borgias. Doporučuji.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.