Mimochodem, začal jsem ujíždět (opět) na scéně z finálního dílo třetí série Doctora Who
Spoiler
Ta barva - Na fóru jsem měl svoji barvu, a byla tak geniálně namíchaná že ji ani nikdo nedokázal udělat, ale teď když jsem se na chat přihlásil tak mně to zase anulovalo na bílou. Grrrr (Woo! Já to řekl v reálu a znělo to... fakt dobře !)!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Jasně že nemoc, dyť už jsem i prohlášena za virus jehož jméno si nepamatuju
Ee, virus byl Bh (BadhRDLA), ty si byla myslím bakterie Mp
Ale virus Bh se rozdělil a zmutoval v BadMop ! Nedámě Whirtovy spát, MUHEHEHE!
EDIT: Takže máme nemoc Bh a BadMop Zkombinujte to, a Whirt je marod
Upravil/a BadWolf dne 03.09.2012 13:45
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nezapomeňte, že existuje virus WiZe (WhirtoZombie), jenž je ve své podstatě nezničitelný
Takže si navzájem nedáváme spát
Upravil/a Whirt dne 03.09.2012 13:48
Jenže WiZe (?) mi nevadí, já jsem stejně z nějakého nepochopitelného důvodu proti všemu imunní (vyjma kašle a rýmy, ty mám permanentně )
BadWolf napsal:
Jenže WiZe (?) mi nevadí, já jsem stejně z nějakého nepochopitelného důvodu proti všemu imunní (vyjma kašle a rýmy, ty mám permanentně )
V tom se právě liší... Nakazí i BW. A navíc WiZe je roztomilý druh apokalyptického viru - protože když hodíš nakaženého do volného prostranství ve vesmíru, tak plave jako pejsek
BadWolf napsal:
V tom se právě liší... Nakazí i BW. A navíc WiZe je roztomilý druh apokalyptického viru - protože když hodíš nakaženého do volného prostranství ve vesmíru, tak plave jako pejsek
Jediné slovo: CUTE
Takže mí milí poddaní co se tu dělo v době mé nepřítomnosti.
¨Jinak plntě své povinosti takže: makejte do hodiny chci abyste mi donesli daně!!!! a táhněte pracovat lenochy neuznáváme!
leneren napsal:
Takže mí milí poddaní co se tu dělo v době mé nepřítomnosti.
¨Jinak plntě své povinosti takže: makejte do hodiny chci abyste mi donesli daně!!!! a táhněte pracovat lenochy neuznáváme!
Lenerene, já sloužím Čepelím a Říši...
Nikdy ti nebudu sloužit, ani si od tebe nenechám rozkazovat. Nechtěj skončit jako šedovousí (věř že neskončily dobře )
EDIT: To je poprvé co jsem použil tolik smajlíků.
Upravil/a Aurelius dne 03.09.2012 14:49
Mopidu napsal:
Ufoni natuty existujou, ale hledat je je trochu blbost.
1. Vůbec nevíme jestli tu jsou někde v okolí
2. Jak se dorozumíme?
3. Jak víme že jsou přátelští?
4. Dokud nebudeme aspoň na skoro stejné úrovni, nemusel by být dobrý nápad zkoušet s nimi komunikovat
5. Jejich chování může být jiné než naše, třeba zapálit dům berou jako pozdrav
takže by jsme mohli trošku počkat, nebo aby oni našli nás
Ale jestli budeme čekat tak se toho možná nedožiju! A co bych to byl za... za... za něco, kdybych nepotkal žádnýho emzáka ?
Tak vymysli stroj času (ale jen na jedno použití ) jak se pak vrátíš, to nevím, ale možná bys potkal pěknou emzačku, ta by ti umřela, ty by sis vystřelil mozek a ten mozek půjde vynalízat další stroj času
Woala, dopsala jsem tvou telenovelu
Má telenovela !
Ale... To je fajn konec, ještě to s tím mozkem rozšířím, aby to vystačilo na druhej díl
Jinak - právě jsou kousl do palačinky se skořicí a vanilkovým cukrem a začlo se z ní kouřit jako se vždycky kouří z těch chemikálií u nás ve škole - takový ten dým - a v puse jsem ucítil divnou chuť.
Tak ale to jsem se lekl .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.