EDIT:
(Pardon, že je to zas politické, ale ono mi tam chodí opravdu hodně lidí a každý má rád něco jiného, soudě hlasů těch, kteří komentují. Proto to střídám. Příště bude nejspíše zase něco mimo politiku, možná se dokopu při dostatku času i k pokračování exorcismu. ale to asi až později, tento týden budu mít dosti nabitý program. )
Upravil/a Mike dne 08.12.2012 19:51
Mike: Ten nový článek jsem ještě nečetl, ale chtěl jsem říct, že článek o Malachiášově proroctví se mi fakt zamlouval.
Naga: Já bych další level klidně udělal. Jen mě nenapadá co by tam mělo být... Ale vzhledem k tomu, že ty levely nemají logiku (jak může být mince na tak vysokém levelu... Jak vůbec může mít mince level ) tak by se určitě něco našlo
Whirt napsal: Mike: Ten nový článek jsem ještě nečetl, ale chtěl jsem říct, že článek o Malachiášově proroctví se mi fakt zamlouval.
Naga: Já bych další level klidně udělal. Jen mě nenapadá co by tam mělo být... Ale vzhledem k tomu, že ty levely nemají logiku (jak může být mince na tak vysokém levelu... Jak vůbec může mít mince level ) tak by se určitě něco našlo
Ad blog: Vydal jsem od té doby nějaké nepodstatné články, pak jeden o exorcismu, viz odkaz v podpisu, a pak ještě dnes takový menší o Skartách.
Ad level: No vidíš - jak jednoduché, aneb těšíme se na level číslo 16. (Nemůžeš tam třeba hodit toho, koho máš v avataru? )
Whirt napsal: Mike: Ten nový článek jsem ještě nečetl, ale chtěl jsem říct, že článek o Malachiášově proroctví se mi fakt zamlouval.
jako level 16 hoď prostě a jednoduše 16 ale nějak ozdobenou.A jako 17 hoď draka
Ad blog: Vydal jsem od té doby nějaké nepodstatné články, pak jeden o exorcismu, viz odkaz v podpisu, a pak ještě dnes takový menší o Skartách.
Ad level: No vidíš - jak jednoduché, aneb těšíme se na level číslo 16. (Nemůžeš tam třeba hodit toho, koho máš v avataru? )
Blog: Hmmm... Nudím se... Jdu si přečíst o exorcismu!
Levely: Ten je bohužel z Morrowindu a vše co je tady je ze Skyrimu... Ale už delší dobu přemýšlím nad přestavěním celého levelingu - jiné obrázky - jelikož mě tyhle občas vážně nedávají logiku (možná nějakou mají, ale já je nedělal, takže ji tam fakt nevidím )
EDIT to hRDLA: Dej tam doktora a je to vyřešené
Upravil/a Whirt dne 08.12.2012 20:36
Whirt: Ne, to fakt nemají. Jak může být prašivý kolčavák nad mamutem?! Každopádně, na 16 až třeba 20 bys mohl hodit např. full armor sety - ocelový plátěný, družinický, ebenitový, deadrický, dračí... Však ono by se určitě něco našlo. Otázka je, jak bys pak ty další lvly nastavil. Co 1000 příspěvků to poskočení o jeden nebo se ty intervaly ještě prodlužovaly? To kdybys nadělal do lvlu 20, tak máš vystaráno tak na další rok minimálně
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Lidi, koho tam mám dát místo toho chlápka z InFamous (ten co stojí ve předu)?
I
I
V
Dej tam mě
Špatně by tam nevypadal ani Ezio ve stejný póze(i když na Pua samozřejmě nemá)
mňa tam nechcel dať, a Ezia som mu navrhoval, ale odpísal že AC nehral takže tak teda ja som navrhoval Yusufa, ale to je skoro to isté akurát Yusuf je vtipnejší
You can kill yourself, or die trying...
Blog: Hmmm... Nudím se... Jdu si přečíst o exorcismu!
Levely: Ten je bohužel z Morrowindu a vše co je tady je ze Skyrimu... Ale už delší dobu přemýšlím nad přestavěním celého levelingu - jiné obrázky - jelikož mě tyhle občas vážně nedávají logiku (možná nějakou mají, ale já je nedělal, takže ji tam fakt nevidím )
EDIT to hRDLA: Dej tam doktora a je to vyřešené
Tak jo, jdi si číst, bro.
áhááá... vidíš, já neznalec TES. Tak jo, předělej a dodej další lvly!!
hRDLA:Hezké
Právě se točim na židli a vzpoměl jsem si na Whirta s mopem v ruce
Upravil/a Blatman dne 08.12.2012 20:52
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.