Tak taky pozdravím.... Zdar lidi!
Dnes nemám zrovna dobrou náladu, takže dneska nic nehodlám řešit a chci mít klidný den. Stejně venku přší a je hnusně....
@Diego: Jsme na tom podobně. Jen mám náladu dobrou a tohle počasí mám rád, ale jsem jakýsi nalomený a ta střeva se pořád neuklidnila, jak se sluší a patří, takže odpočívám. Což vlastně dělám každý den, takže ani nevím, proč to tady píšu
@EldeR: Ani s ženskou?
@Parrot: Tak ta ryba je geniální
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
NAGA: Tak na pokec bych náladu měl, ale dneska mě právě z nějakého důvodu nic nebaví... To je pak vzteku. No a zítra ráno budeme vozit dřevo, takže celekm sranda.
Mike napsal:
EldeR: Jo, máme nová ocenění, by velký šéf. (celkem 8 lidí to dostalo... )
áháááá tak to potom jo
Lalalalalaááá
Parrot napsal:
Mike napsal:
EldeR: Jo, máme nová ocenění, by velký šéf. (celkem 8 lidí to dostalo... )
Není to blbý, dávat si sami sobě "nejvyšší ocenění" ?
Není, páč nám poslal nejvyšší ocenění (celkem 8mi lidem) poštou SkyrimAdmin, já ho jen aplikoval do škály ocenění, které jsou zde na fóru. (a kdybych to neudělal já, udělal by to někdo jiný, kdo na to právo má. )
Nerevar napsal:
Parrot napsal:
Mopidu napsal:
Papouchu, papouchu, papouchu....a kdo by mu to asi jinak dal, e?
No když to bereš takhle ....
My jsme si je nedali, to by jsme si nedovolili, Mike je jen vytvořil a 'připíchl' na profily, jinak to ocenění nám dal SA.
@Tasi: To bylo akorát pro mody, že jsme pořád tu a fungujeme
@Ligos: Den, kdy se navzájem vraždili křesťani kvůli rozdílům v pojetí náboženství, které Ježíš nejspíš stejně viděl úplně jinak než většina církví dnes. Takže, nic proti víře, ale tomuto dni se mohu jen smát.
@Len: ONO TO ŽIJE!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.