Mahoney napsal:
Ahojte . Čau Whirte, až teď jsem si všiml, že jsi psal, že tě hřeje u srdce že jsem se vrátil. Věř mi že mě taky . Jinak díky za přivítání, stýskalo se mi. Jak už jsme tu řekli několikrát.. každý se sem jednou vrátí.
Konečně si se objevil!
Mimochodem, shodou okolností tvůj profilový obrázek, mám v pc a měl i v mobilu, než mi přestal žrát paměťovky nebo ona mobily, nevím.
Ahoj kamaráde, mám moc rád medvědy, tak proto ).
Parrota jsem tu také teď zahlédl.
Mě se též líbí, ohromné zvíře, ten kdyby na mě vyletěl v přírodě, tak se asi ......u.
Kolikrát ...snad to má být nějaká chyba, kdy jedno oko pošle informace do mozku rychleji než druhé a pak vzniká pocit, že člověk jistou situaci zná Aspoň tak to před lety říkali na Discovery
MortuusDominus napsal:
Kolikrát ...snad to má být nějaká chyba, kdy jedno oko pošle informace do mozku rychleji než druhé a pak vzniká pocit, že člověk jistou situaci zná Aspoň tak to před lety říkali na Discovery
Aha, ale co když se ti to stane a přitom víš že si natom místě ještě nebyla ale víš že si to místo už viděla mnohem dřív než vtu chvíly. Je to na hlavu.
Sem nejlepší trenér na světě
Altazar napsal:
Jj párkrát už ano, pokaždé to ale bylo dost nepříjemné
co například?
No naposled to bylo když sem se fakt strašně moc pohádal se sv ojí šéfovou, ale jakože hrozně hrozně moc a padly drsný slova, a já věděl že ktomu už jednou došlo.
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.