Lidi...
Lidi...
Řekl jsem vám, jak je Arena těžká?
No, to jsem se ale spletl...
Jak se dostane z prvního dungeonu je strašně lehoučká...
Je to vlastně procházka růžovým sadem...
teda...
V POROVNÁNÍ S DAGGERFALLEM!
BOŽE! Jak to může být tak těžký ?
(Krysy a obří netopýři ještě jdou ale co mám sakra dělat s impem co na mně vybafne za rohem, který je imunní proti všem mým útokům?! Ještě, že jsem si tentokrát vzal za povolání Rogue - můžu se kolem docela slušně proplížit...)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ne nemyslím chaoticky myslím jen tak jak je to nutné nebo jen tak jak chci.Já chaos nesnáší.Vždyt i můj skromě zaplněný šuplík u stolu je poskládán dle abecedy .
nagasadowcz napsal:
Uuuu, Daggerfall! Tak co, jaké jsou první dojmy (krom toho, že je to těžké )?
Že je to méně těžké ("těžký" byl nakonec opravdu jen ten imp co byl imunní vůči mým zbraním)... Jinak, zatím jsem pořád v prvním dungeonu, takže nechci soudit
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Lidi...
Lidi...
Řekl jsem vám, jak je Arena těžká?
No, to jsem se ale spletl...
Jak se dostane z prvního dungeonu je strašně lehoučká...
Je to vlastně procházka růžovým sadem...
teda...
V POROVNÁNÍ S DAGGERFALLEM!
BOŽE! Jak to může být tak těžký ?
(Krysy a obří netopýři ještě jdou ale co mám sakra dělat s impem co na mně vybafne za rohem, který je imunní proti všem mým útokům?! Ještě, že jsem si tentokrát vzal za povolání Rogue - můžu se kolem docela slušně proplížit...)
Vždyť to není vůbec těžky... arena byla těžší. Stačí mít jinou než základní zbraň (já měl do začátku dai-katanu) a jde to v pohodě. Jinak je to super hra.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.