Otázku Amoniova věku nechám prozatím uzavřenou, protože si sám vůbec nejsem jistý Přiznávám, že s každou kapitolou, jakoby zestárnul o několik let, což je ovšem blbost. Časové rozmezí mezi kapitolami je maximálně několik dnů, minimálně pár minut. Možná to bude tím jeho "posednutím"?
Ale je dobré, že jste mě na to upozornili, zkusím otázku věku začlenit do další kapitoly...
Já sem zvědavej na soutěžní otázku, pro mně by to byla osobní záležitost kdyby se postava kterou sem před lety stvořil objevila i v Amoniovi. Snad už se hlasovat nebude, stejně je vítěz jasnej, jedině kdyby hlasovali ještě 3
Hele lidi, snad vám nebude vadit, když započítám i hlas Jidrleho, (snad to píšu správně)... Stejně je otázka jednoduchá, takže všichni by odpověděli správně tak jako tak. Navíc prostě nemám to srdce ho z losování vyloučit
Pozor pozor! Do 18:00 hod. jste měli možnost posílat mi PM s odpověďmi na otázku.
První soutěže se zúčastnilo 5 lidí. Všichni kupodivu odpověděli správně, a to tak, že Amoniova matka byla kuchařka, Amoniův otec podkoní a stájník. Oba pracovali na hradě blíže neurčeného šlechtice...
O výherci rozhodla kostka.
Zvítězilo pořadové č. 4...
A VÍTĚZEM JE:
Gratuluji. Pošli mi prosím PM s údaji o tvé postavě, nebo je zveřejni přímo zde. Děkuji.
Zdravím, přátelé!
Jen jsem vás chtěl ujistit, že jsem se na psaní nijak nevykašlal, jak se může nyní zdát. Jen přes tohle Vánoční martyrium na to prostě není moc času. Vždycky, když se už posadím k PC,že něco napíšu, něco mi do toho skočí, takže další kapitolu skládám do slova po jednotlivých větách...
Ale vězte, že část je už na světě a další kapitola vyjde co nevidět.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.