Taky jsem nad tím přemýšlel a zatím mě nic moc nenapadlo... Leda by si mohl vymyslet nějaké vtipné seznámení se všemi postavami - prostě taková kartička na které by byla jedna postava a sama sebe popisovala, nebo by ji popisoval vtipným způsobem někdo jiný - přeci jen je to občas ze stripů těžké postřehnout, co má jaká postava za vlastnosti...
Možná to není ideální nápad, možná ho i nakonec zavrhneme, ale za pokus to stojí...
(Doufám, že si mě pochopil, protože mám pocit, že nechápu já sám sebe )
hRDLA napsal:
EDIT: Ještě bych do pozadí dal zlovolného Norda a přihřáté upírky .
Upíry ještě nemám navrhnuté, ale nad Nordem jsem přemýšlel, protože on má na tom svém úvodním obrázku opravdu epic postoj
Jestli budeš dělat Norda, udělej mu takovou tu rohatou přilbu, ale s jedním rohem zlomeným
Dneska už nikoho kromě nadpisu dělat nebudu Nord už v podstatě je, jen nemá nohy Ale tu helmu mu můžu někdy přidělat - třeba ji v nějakém komiksu získá
EDIT:
Já sem málem zapomněl! Chrmpfh... Ste mě zmátli.
Nord tam v podstatě je, jen ho musíte pečlivě najít... Kdo ho najde, získá zlatou protézu mého dědečka
Upravil/a Whirt dne 10.08.2012 16:28
hRDLA napsal:
EDIT: Ještě bych do pozadí dal zlovolného Norda a přihřáté upírky .
Upíry ještě nemám navrhnuté, ale nad Nordem jsem přemýšlel, protože on má na tom svém úvodním obrázku opravdu epic postoj
Jestli budeš dělat Norda, udělej mu takovou tu rohatou přilbu, ale s jedním rohem zlomeným
Dneska už nikoho kromě nadpisu dělat nebudu Nord už v podstatě je, jen nemá nohy Ale tu helmu mu můžu někdy přidělat - třeba ji v nějakém komiksu získá
Beznohej Nord, hezké.. A postneš pak, jak vypadá ten nadpis?
Upravil/a Mahoney dne 10.08.2012 16:36
Whirt napsal:
Nord tam v podstatě je, jen ho musíte pečlivě najít... Kdo ho najde, získá zlatou protézu mého dědečka
Schovanej ve stromě. Pošleš poštou nebo si mám přijet?
Whirt napsal:
Schovanej ve stromě. Pošleš poštou nebo si mám přijet?
Jinak mám napsat i představení Norda a upírů?
Gratuluju k získání protézy Whirtova dědečka (Achievement Unlocked )
Jinak zatím stačí jen popis postav + Norda... Upíry necháme prozatím ležet chvíli ladem
Ale kritizování Whirtových kreseb, to mi jde, možná bych mohl pomáhat tady
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.