... kam ten svět spěje..."Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Při pomyšlení, o kolik let je mladší Mop než já, a pohledu na její změny a vyjadřování, se musím brát za srdce, zhluboka dýchat a tiše si říkat: "Ještě, že nejsem v jejích letech... to by to dopadlo.."
Úsměv na tváři, žal v srdci...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak tady to je chvilku to trvalo, protože jsem usoudila, že Snake není takový vyžle jako prófa z Kill la Kill a taky jsem si uvědomila, že jsem nehrála MG a nevím kdo by měla být ta druhá postava Nakonec je tam Revolver Ocelot, protože je to jedna z mála postav co znám a je badass.
Kdyžtak verze bez textu
jo a taky: nesnáším světlo
Upravil/a Mopidu dne 12.05.2015 21:24
Omlouvám se za doublepost, ale kontrolovala jsem, jestli jsem Ocelota nakreslila aspoň trocha dobře a samozřejmě jsem se znova dostala k tomu videu kde točí revolverama (díky kterýmu ho vůbec znám, páč je to fuckin amazing, i když to musí bejt hrozně nepraktický ) a pak jsem objevila toto video, kde ten týpek fakt zvlád všechny ty kousky a je to prostě hustý
Upravil/a Mopidu dne 13.05.2015 01:21
Když už jsme u toho anime a já se zas hlásím... (už se těším na prázdniny...)
Od toho kde jsem přerušil na chvíli Bebopa a potom i ten slaďák teďka sleduju anime co se jmeuje Maria The Virgin Witch Ale abych se hájil, že tam jsou polonahý čarodějky, to je až druhotnej důvod proč to sleduju XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mop - Tak samozřejmě, že to zvládl, když to dokázal člověk podle kterého ocelota naprogramovali. Když se natáčela ta scéna, kde Ocelot odháněl revolvery vosy (to tenhle týpek raději neukazuje), tak měl ten jeho herec z dlouhého a rychlého točení zkrvácené prsty.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
I když asi taky zvládl, dle videa na který jsem náhodou narazil. Toho herce však chápu - kdo ví jak dlouho a na jakej pokus tu scénu Ocelotovi točil. Víc zajímavostí je třeba na český MG fan page, ale obsahujou samozřejmě spoilery.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.