METTALICU, tak koukám, že v Amnesii: aMfP je to monstrum jeden fešák za druhym Tak či onak, v jedničce mi přišli děsivější, ale ještě jsem se s nimi nesetkal, tak uvidíme . Tak či onak, aspoň mám nějakou představu
Mahoney napsal:
METTALICU, tak koukám, že v Amnesii: aMfP je to monstrum jeden fešák za druhym Tak či onak, v jedničce mi přišli děsivější, ale ještě jsem se s nimi nesetkal, tak uvidíme . Tak či onak, aspoň mám nějakou představu
Ano fešáci už se těším na další druh Ale teď jdu hrát starý Call of Juarez MP :3
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Ha! Dneska, po téměř měsíci mi zatrpklá úřednice přes přepážku dala řidičák.
Docela se divím, že se stále ve společnosti drží to úsloví "mokré razítko", atp. ... Když... jednak tam na něm žádné razítko není a druhak je to prostě plastová kartička, takže žádné "papíry"... pfff... ale, měl jsem dneska možost vidět řidičák ze 70. let, kdy je to knížečka o několika stránkách ještě s nějakou "vložkou" (jo, taxe to jmenuje ) pro záznamy příslušníků SNB ... A tam je razítek požehnaně, asi 8 jen v základu, plus ty další právě od eSeNBáků...
... slovo "druhak" mi to podtrhává jako chybu.. pff, fórum nezná obraty ze staré češtiny?
Hele, nejsi jediný. Sice například okruhy Výtvarky do sebe nasypu vcelku rychle, ale dějepis (obvzlášť data) mi pak dají zabrat. Ale slíbil jsem si sám sobě, že příští víkend už na to mrknu.
Pak mě ale ještě čeká příprava na přijímačky a historie animovaného filmu a další okruhy přijímaček taky nejsou žádná sranda
No, alespoň nejsem sám.
Hele, jako, výtvarce nerozumim ani omylem, ale jak koukám na účetnictví, tak jsem docela z toho celej vedle sebe, protože absolutně nevim, až na výjimky, která bije.
Z přijímaček ani tolik strach nemám, to už mám větší z matury. Pff... achjo...
No můžeš být aspoň pyšný, že toho o účetnictví víš víc jak já. Já si pod tím totiž dokážu představit jen osobu sedící za počítačem s naprostou neschopností psát na klávesnici
Já to mám se strachem tak nastejno, páč na maturitu toho mám víc, ale taky víc času. Zatímco na přijímačky toho mám míň, ale zase jsou už v lednu.
Daleko. To jsem už použil během tohodle roku pro útěchu již nesčetněkrát.
Ale nejvtipnější je, že dvě knihy v doporučené literatuře pro zkoušky jsou v angličtině. Nedělá mi problémy to číst, ale radši pro vlastní účely, než pro tento.
Že jo, já to pořád odkládala, nakonec jsem se začala učit až měsíc před maturitou francouzštinu a teprve týden před ní biologii. Ale řešit to už v září by mě teda ani nenapadlo
@Tasemnice: Však u nich to nebude jinak. Oni všichni vždycky říkají, že teď už se ale fakt jako musí učit! a pak se stejně jako vždy učí, až když FAKT MUSÍ. Tj. nějaký měsíc před maturou
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, ve třídě jsme měli asi tři lidi, kteří si fakt už měsíce předem vypisovali poznámky k jednotlivým otázkám, všechno hezky podtrhovali a dělali si časové rozvrhy jako Rimmer. A stejně dopadli hůř než spousta z nás flákačů
Ale taky bych si vsadila na tvojí verzi
Já se mnohem víc bála přijímaček. Maturitou stačí projít, to se vždycky nějak zvládne, ale představa, že bych se nedostala na tu svojí milovanou školu mě vážně děsila. Už dva roky nosím fakultní tričko- bylo by zatraceně trapný se tam najednou nedostat Navíc zbožňuju tu budovu, všechny ty sbírky a spoustu lidí, co tam učí i studuje... byla jsem z toho vážně na nervy.
Tasemnice napsal:
Že jo, já to pořád odkládala, nakonec jsem se začala učit až měsíc před maturitou francouzštinu a teprve týden před ní biologii. Ale řešit to už v září by mě teda ani nenapadlo
Jde o to, že mám stáhlé nějaké otázky, které jsem se začal už nějak jakože učit... a oni jsou totálně špatné... pfff (ekonomie) ... no, musim se to prostě naučit během roku, jako za tejden, nebo měsíc se to nenaučim ani omylem...
Teď ode mě dostal dvě rány pěstí mininotebook, začíná mě čím dál tím víc vytáčet, nedokáže pořádně otevřít ani blbej Word... pfff...
Whirt napsal: Daleko. To jsem už použil během tohodle roku pro útěchu již nesčetněkrát.
Ale nejvtipnější je, že dvě knihy v doporučené literatuře pro zkoušky jsou v angličtině. Nedělá mi problémy to číst, ale radši pro vlastní účely, než pro tento.
Každopádně my to dáme!
Já taky.
Musíme, tyjo...
nagasadowcz napsal:
Mike napsal:
Ďýki ťy frojlajn.
Hm, která slova ti to asi rudě podtrhlo tady?
ad maturity: Jo, to jsem se taky podíval na začátku roku na maturitní otázky, zděsil se a pak se na to podíval až o sváťáku A taky mi to vyšlo
Fšecki.
Pfff, fakt, musim během roku, za tejden se to prostě nenaučim...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.