Nedávno jsem v TV viděl kousek filmu z roku 59, kde byla obří ještěrka - zničili ji tím, že na ní nechali najet auto z výbušninami, které se shodou okolností za jízdy proměnilo v miniaturní model (hračku). No ale i tak to účel splnilo a porazili ji.
Jinak Godzilu jsem viděl jen tu předchozí. Těch filmů je o ní tolik, že mě to ani nijak nezajímá a neláká. Snad jen fotku z natáčení jsem viděl
Já jsem zase lehl skolen nemocí, kterou jsem si přivodil vlastní blbostí a nezodpovědností a nedostanu se na kamarádčin koncert, na který jsem se nehorázně těšil... Takže vidíš, že může být i hůř, Mikeu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ahoj lidi ! Nemáte nějaké zprávy kdy CERMAT konečně pošle výsledky slohovek z angliny? Studuje někdo mendlovku? Jak je tam těžká matika? Přijali mě, ale na matiku moc nejsem tak se ptám jestli se to dá. Díky ( PS : Ano zase jsem tu dlouho nebyla )
Co já vím, bych jim aspoň mohl do očí vetřít můj názor na to, proč mě odečetli tři body Já mám pocit, že odečítaj body z hladu, páč nemaj co
Upravil/a Whirt dne 16.05.2014 20:44
Pipi94 napsal:
Ahoj lidi ! Nemáte nějaké zprávy kdy CERMAT konečně pošle výsledky slohovek z angliny? Studuje někdo mendlovku? Jak je tam těžká matika? Přijali mě, ale na matiku moc nejsem tak se ptám jestli se to dá. Díky ( PS : Ano zase jsem tu dlouho nebyla )
Jé, čáu Tebe vždycky rád vidím.
Hele, jsme na tom úplně stejně. Také nemám výsledky z AJ...
Na vys. školu, kde bych se měl učit matiku, nebo tak něco, bych se v životě ani nešel podívat.
Pipi94 napsal:
Ahoj Pipi,
co se týče VŠ netuším ale ohledně maturit, nám to předávala škola, kde jsme si to měli vyzvednout dnes osobně mezi 7-12
ale jestli ti to pomůže tady je rozpis z naší školy a hádám že by se nějak podobně měli řídit i ostatní školy
Tak jsem ráda že vám dělám jen radost ano přesně tak maturitní šílenství jediný co nevím je ten blbej sloh z anglictiny z toho má strach protože škrabu jak koucour, aby to přečetli, jsem blbec že jsem si nedala podložku na lavicu , budu se kát tím že mě budou mučit maturitní otázky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.