Já nemám slov! I když se mi to špatně říká, tak v tomto případě by už snad bylo lepší, kdyby Skyrim pro PC vůbec nevyšel.... Ne - beru zpět. Ale stejně je hovadina vydávat DLC jen pro jednu platformu, když hra byla vydaná pro všechy.... Co je tohle za marketing? Vidle a cepy a hrrr na ně, bratři !!!
Moje trpělivost není nekonečná! Jak správně píšou v článku, který poslal Diego, časová exkluzivita znamená, že po určitém čase DLC vyjde i pro ostatní platformy, takže ano- sice oni osobně nic neslibovali, ale tím, že zajistili časovou exkluzivitu, nepřímo potvrdili vydání i pro ostatní!!! A dost! Jdu psát do Bethesdy a to si pište, že to nic pěknýho nebude!!!!!!!!!Takhle vyjebávat se svými fanoušky, potažmo zákazníky! Tak to ne!
I když pochybuju, že to bude vůbec někdo číst, ale rozhodně si alespoň trochu ulevíte (upozorňuji, že moje "připomínka" byla napsána ve vší slušnosti, avšak s patřičnou důrazností - přece jen jsem slušný člověk a ne sprostý hulvát)
vy ste ti vůbec nepochopili... Psali že ASI nebo minimální exkluzivita je měsíc. A nevím proč jste tak naštvaní když neřekli že to 26 výjde. Se podívejte na D3 kdy to mělo vyjít ? už 2011 a ne 2012
BigNord napsal:
vy ste ti vůbec nepochopili... Psali že ASI nebo minimální exkluzivita je měsíc. A nevím proč jste tak naštvaní když neřekli že to 26 výjde. Se podívejte na D3 kdy to mělo vyjít ? už 2011 a ne 2012
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.