Možná Mopi dělaj problém krysy, ty totiž, když člověk stojí přímo u nich nejsou skoro vidět
EDIT, Mopi: Na tři rány? Co sis proboha vzala za povolání, Šťourač se v nosu ?
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 14:16
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nee, zlomil se mi luk !
Naga: Mě se nejlíp zabíjí sekáním zprava doleva, ale zjistil jsem že z nějakého zvláštního důvodu dávám Critical častěji když bodám XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Kuja! Teď se tak koukám, a ten svátek s MG není 17th of Frostfall ale 13th! Rychle načíst save, snad to stihnu, nechce se mi čekat zase další rok XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Nemůžeš je použít protože nemáš class kterej je může nosit, a AR přesně nevím, ale vzhledem k tomu že brnění to snižuje tak si myslím že čím míň tím líp Možná to je Anti-útočný číslo XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Leneren napsal:
Já vím, že jenom válečník, rytíř a ještě někdo může plátovou, ale ta hra si ze mě dělá dobrej den
Teď mi dala ebonovou helmu a tu taky čaromeč nemůže
Leneren napsal:
Já vím, že jenom válečník, rytíř a ještě někdo může plátovou, ale ta hra si ze mě dělá dobrej den
Leneren napsal:
Je tam napsaný "Nejsou nijak omezeni ve výběru zbraně, mohou používat většinu zbrojí a všechny druhy štítů kromě tower." *pokrčení rameny* takže nevím XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Můžu jenom do kroužkových ty jsem zatím max. nasadil.Plátovou můžou jenom 3 povolání a eon asi taky ne, ale co se dá dělat.
E: hezky 31 500 za tu ebonovou helmu
Upravil/a Leneren dne 12.05.2013 15:19
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.