Za nás se četly celé věty! Ale dnes je prostě normální si potahat péro na internetu tím, že vystřihneš kousek věty a dopíšeš si k tomu rádoby vtipnou poznámku, co? A od teď mi pouze vykej, Matthewe!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Za nás se četly celé věty! Ale dnes je prostě normální si potahat péro na internetu tím, že vystřihneš kousek věty a dopíšeš si k tomu rádoby vtipnou poznámku, co? A od teď mi pouze vykej, Matthewe!
V klidu dědo dneska je nová doba, každej má svý práva a reagování na příspěvky senilních utečenců z domova důchodců k nim patří. Jestli nechceš být obětí internetu tak by ti ho sestry v duchoďáku radši měly zatrhnout než se ti z toho rozskočí výsledky EKG.
Upravil/a matthew074 dne 03.05.2015 19:16
Boing
Domov důchodců? Já mám vlastní hrabství ty holomku! Něco takového si v dnešní době ani nezískáš, pokud nezačneš okrádat prosté občany. ;-) A nejsem tvůj děda. Říkej mi Lorde Rade. Za pár let mi možná budeš stříhat trávník.
Ty tvoje Karpatské trosky na, které již stovky let leží v prachu a stínu své staré slávy už nikoho nezajímají možná je na čase si objednat rakev XXL zubatá si už totiž brousí kosu na tu tvou chlupatou řiť.
Boing
Mopidu napsal:
Whirt: videoherní creepy pasty jsou nejhorší. Aspoň pro mě. Jinak se jich moc nebojim, páč si dycky řeknu že hej, to je blbost, ale ve hře člověk nikdy neví jóóó. z toho Morrowindskýho jsem měla pěkný bobky, toho assassina hledám v Morrowindu paranoidně dodnes nebo Pokémoní creepy pasta mě dost děsila, Levandertown syndrom a Buryman. Bleh. ale pak takový ty .exe hry co jsou na to přímo dělaný už nejsou ono
Právě hry typu Sonic.exe mě přijdou akorát tak random a vůbec mě neděsí. Zatímco příběhy, který maj konstrukci - jako právě Lavender Town, nebo ten Morrowindskej mod jsou o něčem úplně jiným. Obvzlášť je pak naprosto skvělý, když staví ti pisálci na něčem, co se ve hře opravdu objevuje, jako třeba The Shadow People of Hell Valley v Mariu
Prostě, musí to být něco, co není random - stejně jako v komedii platí pravidlo random≠funny, tak je to i v horroru random≠scary
Mopidu napsal:
hRDLA napsal:
mě by dost zajímalo proč se tomu říká creepy pasta, co je na těstovinách strašidelnýho?
to pasta ve jméně je tuším od slova paste (vložit)
Přesně jak říkáš. vychází to z "copypaste", kvůli tomu, že ty příběhy většinou někdo zkopíroval a hodil na další stránku a tak se šířili.
Upravil/a Whirt dne 03.05.2015 19:27
No a když se tu bavíne o té pastě, tak co říkáte na zdejší pastu? Viviho? Přízná se už konečně ten, který tu za něj napsal tu zprávu? (Alespoň mě do zprávy!)
Mopidu napsal:
jj, u jumpscareů se člověk lekne, ale moc vyděšenej není ale tý jo, Levander town theme dodnes nemůžu slyěet, páč jsem to jako blb poslouchala v noci
Jó, Levander town theme je dost zajímavá melodie. Sice ten příběh není pravdivej, ale je založenej aspoň na té pravdě, že hudba dokáže lidem měnit nálady a ta hudba, vždycky když ji slyším, mě žene trochu do deprese, každopádně ne takový, že bych se viděl někde na mostě
jo, to že je to blbost vím, ale i tak je ta storka docela brrr ten druhej tón tam je fakt hnusnej, ještě když si člověk řekne že Levander town není zrovna veselý místo a většina pokémoní creepypasty se odehrává taky tam to já se při téhle naší debatě rozhodla přečíst (a podívat se) konečně na ben.drowned, což jsem dycky odkládala páč je to kua dlouhý, ale tý jo, to je ta nejreálněji vypadajcí creepypasta co jsem kdy četla/v případě těch videí viděla, je to skvěle napsaný, jako by ten autor fakt měl bobky
Těšte se na první oficiální fóranskou boy love mangu KissBot! Strastiplný romantický příběh o mladém chlapci jménem Rade-kun a jeho učiteli Bot-sama, trollení a zborcených snech. Vychází hned jak se naučím kreslit mangu!
Mope, to děláš v Malování?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Nn, to je photoshop a outline dělám v manga studiu.
Jo, je to Malování a na notebooku nemám myš, tak to kreslím trackpointem (to je ten červenej puntík co maj ThinkPady a funguje jako miniaturní joystick pro myš. Kdyžtak googli). Je to docela hardcore
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.