To je dobrýýý Kam ty na to chodíš? Že by do Rozumova a Nápadova?
hRDLA napsal:
Len: Drž prosim tebe ju? Alespoň tam nemám nějakýho pedofila!
Jinak vidím, že len by asi všechno vedl nejlépe jak se v tom vyzná, nechceš napsat knihu?
BW: Jo takhle jsi to myslel s tou Tali
Jinak já se na to forum o TESO taky dostal ale měl jsem to stejně jako ty no
A bude tady vůbec nějaký odkaz na ten TESO web?
Hele, ještě tu nikde odkaz není, SA to oznámí veřejně, až vše tam na TESO bude OK.
A odkaz tu podle všeho bude, tedy, usuzuji z toho, že tam odkaz na tydle stránky je.
A je tu vůbec někdo, kdo se TESO chystá hrát? Mezi mými známými bylo jenom malé množství těch, kdo tomu chtěli dát šanci, a když zjistili, že se bude platit měsíčně, zavrhli to úplně všichni...
Pfff tam to bylo jenom chvilkové hnutí mysli a nakonec se mi do toho nechtělo stejně jako se mi teď nechce učit '
A Mopi to, že je pedobear? dobře možná tak trochu vypadá, ale není to pedofil!
No je to ve skutečnosti velmi jednoduchá hypotéza, která má 3 možné řešení
1) Není nekonečný
2) Nerozpíná se a pouze se jakoby hmota přeskládává a proto způsobuje zdání rozpínání
3) Je nekonečný a rozpíná se a to tak, že čím víc se rozpíná tím víc nekonečný je
4) rozpíná se mimo náš vesmír a dimenzi
Upravil/a Leneren dne 04.01.2014 15:57
Leneren napsal:
No je to ve skutečnosti velmi jednoduchá hypotéza, která má 3 možné řešení
1) Není nekonečný
2) Nerozpíná se a pouze se jakoby hmota přeskládává a proto způsobuje zdání rozpínání
3) Je nekonečný a rozpíná se a to tak, že čím víc se rozpíná tím víc nekonečný je
Tasemnice je až zvláštní kolik se toho člověk dozví a rozpomene ovědě na fóru o fantasy hře
E: Miku už to mám v záložkách
EE: ono se tam jde přihlásit '
Upravil/a Leneren dne 04.01.2014 16:15
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.