Leneren napsal:
Panebože člověk si bez zranění projde dungeon a navíc se slušnou výbavou a ve městě na něj vystartuje dinosaurus s štítem a sekyrou a zabijeho
Lizardman? Are you serious ? Ti jsou děsně lehcí, co já bych za ně dal, já teď procházím dungeon a je tam Ledovej golem, to je panečku něco, sic útok má jak troll kterýho se mi podařilo zabít ale má !@#%§ trojnásobek životů !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Leneren napsal:
Panebože člověk si bez zranění projde dungeon a navíc se slušnou výbavou a ve městě na něj vystartuje dinosaurus s štítem a sekyrou a zabijeho
Lizardman? Are you serious ? Ti jsou děsně lehcí, co já bych za ně dal, já teď procházím dungeon a je tam Ledovej golem, to je panečku něco, sic útok má jak troll kterýho se mi podařilo zabít ale má !@#%§ trojnásobek životů !
Tak já nejsem v Aréně až tolik zběhlý hrál jsme za dunmera čaromeče a asi si to dám za něj znovu
Leneren napsal:
Tak já nejsem v Aréně až tolik zběhlý hrál jsme za dunmera čaromeče a asi si to dám za něj znovu
Ale tak... Lizardman ! A jak nejsi moc zběhlej? Dyť to jenom mácháš mečem A když tak se léčíš kouzlem pokud to umíš
EDIT: JOOOOOOOOOO! Já toho golema zabil!!!!!!!! A teď je ten poklad můj ! Čk, vám ho vyscreenuju
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 11:50
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Bracelet? To taky nevím
BTW, tohle hlídal ten Ledovej golem, byla tam zlata jak.. no prostě děsně moc !
(než se zeptáš, tu truhlu jsem odemknul, jsem přece Bard, zlodějský povolání ) XVI...............................................................[Dcery Nebes]
@hRDLA: !@#%§ Nejdřív jsem se začal rozčilovat, proč to není v kalendáři, ale pak jsem zjistil, že to tam je. Ještě štěstí, že moje teta myslí na všechno a přinesla mi kytku, stačí zaplatit. Což je jen dobře, poněvadž já kytky vybírat neumím.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jj, ty svátky jsou dobrý. Já si pamatuju jeden, 13th of Frostfall maj slevu v Mages Guild, to nesmím propásnout
Mopi: Óó děkuji
Už jsem jich zabil pět, a zrovna tu je další Ono když člověk porazí první potvoru danýho druhu tak jsou pak najednou ty ostatní mnohem lehčí... ne že by to teda bylo zas o tolik lehčí, pořád mě zabíjej (ty golemové), jednou na mě šli dva ale jeden se naštěstí zasek ve zdi () ale blbý je, že už se mi pomalu rozbíjí elfí šavle a ničím jiným je nezraním (teda ještě ohnivým kouzlem, ale to než sešlu tak jsem skoro mrtvej a navíc potřebuju spell pointy na léčivý kouzlo)
Cože ? Tak to se teda máš Já zrovna našel Dwarven helmet, ale jako Bard ji nosit nemůžu, tak ji prodám a mrknu se na UESP jak vypadá
EDIT: Ani Google ji nenašel :C Se nikdy nedozvím jak vypadá :C
Upravil/a BadWolf dne 12.05.2013 12:43
Tak jsem znova zasedl k Aréně a venku je hnusně takže celý den strávený Já+Aréna (pořád lepší lovestory než Twilight)
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.