Hmm ... zajímavá dizkuse tady o těch módech ... to se musí nechat taky bych k tomu přihodil jednu radostnou historku ten týpek ... nějakej Alexander ... prostě ten co dělal Falskaar za to ani po zpoplatnění nic nechtěl (jedna třetina celýho skyrimu ... sám jsem to hrál a dohrál ... neuvěřitelně gute mód) ale objevil jsem tam nějakej mód na rybářskej prut ... kterej se dal koupit za 3 éčka ... proto si myslim že to byl blbej nápad když chceš vývojáře podpořit ... myslím že si k tomu člověk najde cestu a vývojář bude jen rád že se jeho dílo líbí ne ?
Upravil/a scorpioncz dne 02.05.2015 20:57
scorpioncz napsal:
Hmm ... zajímavá dizkuse tady o těch módech ... to se musí nechat taky bych k tomu přihodil jednu radostnou historku ten týpek ... nějakej Alexander ... prostě ten co dělal Falskaar za to ani po zpoplatnění nic nechtěl (jedna třetina celýho skyrimu ... sám jsem to hrál a dohrál ... neuvěřitelně gute mód) ale objevil jsem tam nějakej mód na rybářskej prut ... kterej se dal koupit za 3 éčka ... proto si myslim že to byl blbej nápad když chceš vývojáře podpořit ... myslím že si k tomu člověk najde cestu a vývojář bude jen rád že se jeho dílo líbí ne ?
A co? Já, třebas, jakožto člověk, co chce někdy psát (důraz na slovíčko NĚKDY ), bych byl rád, kdybych za to pak jednou za čas dostával zaplaceno, i když bych to pro to nedělal. Upřímně, nejradši bych se na peníze úplně kašlal, ale žiju v systému, a ten mi dodává určitý výhody, který se mi zamlouvaj, ale zas chce abych se účastnil tý celý pěněžní části. A pokud bych nějaký svoje dílo prostě ocenil, tak bych si za něj aspoň nějakou minimální částku účtoval.
Ten Alexander je milej, a naprosto ho chápu, ale je to prostě otázka toho, jak se člověk rozhodne. A bylo hezký, že tu byla volba, jednoduchá, stejně jako celej Workshop je jednoduchej.
A co se týče prutu, já to říkal. Máme dvě možnosti a) skoro nikdo si jeho mód nekoupí, páč kdo by dával tři éčka za prut koupí si to mraky lidí a v tom případě nemusíme nic řešit, ze dvou důvodů - 1. oni si to koupili ze svý vlastní svobodný vůle 2. estli by se tohle stalo, tak by lidstvo bylo v prdeli, takže bysme rovnou mohli spáchat skupinový sebeobětování nebo něco
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nazdar Mopo.
Jako jo. Secre je sice prasák, ale to je dnes v pohodě. Jinak je to určitě prasák, jako každý jiný a nemusí se za nic stydět a je to přitažlivé pro ženy, jenže je gay :/
Jinak já se přesvědčil o tom, že si nikým nemůžeš být jistý. Lidi do, kterých by to člověk nikdy neřekl dělají věci, které by do nich nikdy neřekl.
(To neplatí u secreta, protože je gay a dělá nechutné gay věci)
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Zdá se mi to, nebo Rade prochází obdobím popírání?
BW: Já bych tam na ten Steam dal aspoň ten "donate button". Podle mě i to by pomohlo. Ale jak říkám - já mody nevyužívám a nemyslím si, že to je to, co dělá PC hraní PC hraním. Dělá to klávesnice, myš a možnost upgradu.
Hmm.. Mopi má čím dám tím víc děsivější avatary.. Já jsem říkal, že nadměrná konverzace a trávení času se Secrem na chatu má neblahý účinek na mozek.
Děsivé..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.