no jestli myslíš operační systém tak - Microsoft Windows XP
čky popiš problém co ti nejde?
no já to totálně nechápu extrahoval jsem to a udělal se mi tam složka plná souborů atd. tak jsem tam někde našel návod či co a bylo to něco v tom smyslu stáhnout nějaký program ( stáhnul jsem si nějaký dosbox ) a v tom napsat CD / ( to na druhou stranu což je problém ) ARENA no a v tom jsem se nějak ztratil
. Ale chápete. Je to vlastně slovo. Kolikrát za život se tohlencto člověku povede. Myslim že si to nechám zarámovat
Mimochodem, je to film o jednom z nejzajímavějších lidí o kterých vím. O Andym Kaufmanovi. Doporučuji shlédnout http://www.csfd.c...na-mesici/
Upravil/a Mahoney dne 29.08.2012 23:50
Mahoney napsal:
. Ale chápete. Je to vlastně slovo. Kolikrát za život se tohlencto člověku povede. Myslim že si to nechám zarámovat
Mě se jednou povedlo těsně po tanečních vygenerovat SaKo
Ale je to hold štěstí. Vezměte si že je to jen jedna z miliard kombinací co mi to mohlo vložit. Ale ještě zajímavější by bylo kdybych stahoval nějaké...(jak to sakra podat..).. filmy pro dospělé
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.