Do nedávna jsem hru bez krabičky nepovažoval za hru... Ale teď mi přijde kupování hry s obalem jako zbytečná drahá zhovadilost... Ten vývoj člověka... :/
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
No na PS3 určitě, tam mi stačí i bazarový verze, ale na PC se to ve většině případů kvůli nákladům (obal, manuál, distribuce..) vůbec nevyplatí + poštovný. A v konečným důsledku tu hru stejně nainstaluješ a krabici si dáš na poličku.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já jsem za krabičky ráda, kouká na mě z poličky Shepard a já ho opatruju aby neustále vypadal jako novej..n.a vypadá a jsem na to hRDÁ
Upravil/a Mopidu dne 02.01.2014 20:37
hRDLA napsal:
Tas: Ono je to totiž tajný ale pššt
A máš BL2?
Nemám... obecně hraju posledních pár let jenom sem tam TES a teď jsem podlehla slevám a koupila si Zaklínače. Mimo prázdniny jsem od rána do večera ve škole a v laborce a když se vrátím, nemám na hraní moc chuť ani čas.
Jééé, tak se mi ta zkouška přesunula o týden.. sice jsem si kvůli tomu musela přehlásit všechny termíny ostatních zkoušek, ale zase se teď můžu týden "flákat" a pak navázat na panikaření, že se to nestíhám naučit
BW: V první řadě si teď zahraju Witcher 2 a zítra vyrazím ven A pak se budu věnovat všenkám. To bude krása.
hRDLA: Ale nene, to si jenom prokládám to učení, abych se z toho úplně nezbláznila
EDIT: A ještě jsem sehnala třetího na Island- jaktože najednou všechno tak vychází?
EDIT 2: Nějaký chlápek mě v Zaklínači 2 nazval "emo", což mě celkem překvapilo. Pak jsem dodělala úkol s harpyjím peřím a teď už mě nepřekvapí vůbec nic
Upravil/a Tasemnice dne 03.01.2014 01:23
Neboj Lene, těch 450 stran učebnice (a pak hromada dalších, často ještě těžších zkoušek) mě pořád ještě čeká (na druhou stranu je to dost zajímavý téma)
BW: Smála jsem po tom Q ještě několik minut
Upravil/a Tasemnice dne 03.01.2014 12:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.