Mě normálně ta škola už chybí. Prázdniny, kdy člověk zachce, mozek na plech , když si člověk usmyslí, pač ta odpovědnost nebyla nějak vážná, a vůbec to bylo nějak veselejší.
Tak ta moje práce ( vlastně pseudo podnikání, pač jsem OSVČ) není špatná, ale člověk už se nedovídá denně tolik věcí... šla bych na chvíli do školy ...
mne škola nevadí , ale vstávať o siedmej po týždni aj niečo nič nerobenia ma trochu dorazilo plus ešte takýto deň
You can kill yourself, or die trying...
Tak na VŠ je to všechno v klidu a pohodě, akorát mi teď začínají zápočty a zkoušky, blíží se deadlines odevzdávání všemožných prací a bude toho teď chvilku hodně. Ale pak zase klídek. Takže já si nestěžuju.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
... aneb dnes na téma Komunismus v hlavní roli s Vojtou Filipem a Ping- pon... pardon... Kim Čong-ilem a koncentráky.
Máte rádi komunisty? Nemáte rádi komunisty? Volíte komunisty? Nevolíte komunisty?
Neberu vám váš názor, ale poukazuji na to, že pan Filip, předseda KSČM zasílá kondolenci Kim Čong-ilovi in memoriam.
Tak pojď diskutovat na téma mého článku (pokud se ti to chce číst. )
Přečteno, píšeš fakt dobrý články, to se musí nechat. Ale diskutovat na tohle téma se mi ani člověče nechce, nic ve zlým
Děkuju - jak za přečtení, tak za super ohlas!
.. jo hele... ono i já to psal dost dlouho... ty koncentrační tábory... ne, to jsem na chvíli musel přestat psát - protože do toho jsem četl ty články... hnus, hnus...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.