Já spíš kdysi slyšel (nebo četl), že se další díl Far Cry měl odehrávat v Peru (kvůli návaznosti na Longiuse z FC 4)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Bych i zkusil, pokud by tam všichni nevypadali stejně a odpustili si ty dinosaury. Grafika jinak špatná není. Vypadá to, jako klasický RPG, akorát v alternativní prehistorický době.
Jinak jsem zjistil, že je to hra, která vyšla díky Kickstarteru.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Třeba ve FarCry Primal bude zrození Vaase... Nebo Pagana..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Tak sem byl dneska na 4Games. Bylo to tam awesome, i když to hlavní se tam děje zejtra. Pozdějc bych sem mohl uploadnout fotky zbytečností co sem si tam koupil a dostal
SuperHunter napsal:
Tak sem byl dneska na 4Games. Bylo to tam awesome, i když to hlavní se tam děje zejtra. Pozdějc bych sem mohl uploadnout fotky zbytečností co sem si tam koupil a dostal
Jde nejspíš jen o to, že to je na greenlight na steamu a tam potřebujou získat lidi, kteří by si to koupili. Zadarmo jim to nevydaj. Možná, jestli neuspějou, tak to zkusej jinde a bude to levnější, nebo zadarmo.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
neviem či to dávam do dobrej sekcie
ale na Steame mám menší problém s hrou Batman: Arkham Asylum a to ten že hru som celú prešiel (mimochodom bola perfektná ) ale nezapočítal sa mi ani jeden achievement a to som ich pozeral tak by som ich mal mať viac než polku... :/ tak neviem kde je problém...
Špatný téma a špatný fórum, na tohle bych se spíš ptala na oficiálních Steam fórech, ale pokusím se pomoct.
Podle všho je to hromadnej problém co se některým lidem děje už od září, většině stačí restartovat Steam a znovu zapnout hru, některým se to po čase opravilo samo a některým to nejde opravit vůbec. Problém ještě furt nebyl úplně vyřešen.
Taky si být tebou zkontroluju jestli nehraješ na nějaké nové betaverzi nebo moc staré verzi Steamu, protože to dělá bordel dycky.
aha...ďakujem...
a ospravedlňujem že je to v zlej sekcii... fakt som nevedel kde to dať...
verziu Steamu mám najnovšiu a aj som ho skúšal reštartovať a nič... tak nechám to zatiaľ tak... až tak ma zas tie achievementy netrápia
Skyrim
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.