No musim se přiznat že zezačátku sem byl hrozně skeptickej k těmto povídkám a nějak mně zvlášť nelákali, ale během dneška sem změnil názor, tenhle příběh mně neskutečně nadchnul a je úžasný jakou má autor fantasii a jak sní dokáže pracovat. Dělám to málokdy, ale opravdu klobouk dolů, výtečná práce. Odedneška se i já stávám pravidelným čtenářem tohodle epic story. Jen tak dál
Wau, děkuji za tak kladný ohlas! Spíš jsem si myslel, že o čtenáře budu přicházet, protože je to začne zkrátka nudit... O to více mě těší další čtenář a tím více mám chuť něco psát! DÍKY!
Ligosi tvá kvalita jen stoupá ikdyž mi z něj děláme zrůdu :/, ale zatím jsem nezažil díl, který by neměl něco osobitého ať už to bylo napětí, humor nebo něco jiného.Tvá povídka taky vystupuje z řady proto, že ty vycházíš čtenářům vstříc a nejdeš jen podle sebe.A co je hlavní máš velkou fantasii a nestydíš se za ni.A co víc umíš ji využít což je vzácný dar.
No ne, je prostě fakt, že tohle je jediná povídka tady, kterou fakt poctivě čtu. Vždyť teď se tam toho stihlo stát tolik, že na původní hlavní děj jsem už skoro zapomněl. O to víc mě zajímá, jak to dopadne s amuletem a Rendaxem a Bartolomějem a dýkou a vůbec. Prostě super.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak přemýšlím, že by to příště pro úspěšné čtenáře chtělo nějakou "odměnu"...
Třeba, že bych udělal jakési losování správných odpovědí, a kdo by vyhrál, mohl by (pokud by chtěl), vymyslet svoji vlastní postavu. Tu bych pak začlenil do další kapitoly příběhu (nejednalo by se samozřejmě o nějakou hlavní postavu, jen o jakýsi "literární štěk" - jen by se tam mihla, něco by řekla, udělala, a zase zmizela...)
Pokud byste o to měli zájem, napište a já to víc rozvedu...
Upravil/a Ligos dne 10.12.2012 07:56
Já bych o to měl určitě obrovský zájem, jelikož několik let dělám PJ ve hře podobné dračímu doupěti a mám tam jednu fakt historickou legendární postavu tak bych chtěl aby se třeba i ukázala v nějakym úplně novym příběhu než doposud
též jsem pro, ale aktivně bych se nezapojil, spíš jako pozorovatel a hlasovatel
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny. Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723
Pozor,zde je popis průběhu malé "soutěže" o tvorbu vlastní postavy v tomto příběhu - aneb "Literární štěk"
- Po každém ukončení hlasování položím jednu otázku, týkající se příběhu (bez uveřejnění odpovědi).
- Zájemci o tuto hříčku mi pošlou své odpovědi pomocí PM (soukromé zprávy) - lhůta na toto odesílání bude uvedena individuálně, zpravidla to však bude 24 hodin.
- Ze správných odpovědí vylosuji jednu, jejíhož odesílatele pak oznámím zde. (nemám státního notáře, bude vám muset stačit mé čestné slovo, že nebudu nikomu stranit!)
- Tento "výherce" pak buď přímo zde, nebo opět pomocí PM, uvede údaje o své postavě (podle vzoru níže), kterou pak zakomponuji do další kapitoly.
- Údaje o postavě musí obsahovat: jméno, rasu, povolání, stručný popis charakteru. Můžete doplnit stručnou představu, co by postava měla přímo dělat a říkat, ale vůči zachování děje nezaručuji, že to opravdu bude činit... Připomínám, že tato postava se objeví vždy v rámci jedné kapitoly a její význam pro děj nebude nijak zásadní, berte to prosím na vědomí...
- Berte také ohled na svět TES a jeho tradice.
EDIT: Zúčastní-li se pouze jediný člověk, vytváří postavu on. Bez ohledu na správnost odpovědi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.