BadWolf napsal:
Můj nejoblíbenější je ten... Jak se jmenuje... Ten společník je na Solstheimu Dunmer, celej v chitinu.
Machr.
J'Zargo taky. A nevím, Neloth z Dragonborna je nesmrtelnej nebo ne ?
Nevím, mě šlo o to, vyřadit daedry, aby měli šanci i ostatní Neloth je skvělej, na toho jsem zapomněla. Ten vlastně dalece předčí Farengara schopnostmi i arogancí.. mám ho ráda A Farengar nebydlí v houbě. A není dunmer. Tak jo, Neloth je v první trojici.
Upravil/a Tasemnice dne 02.01.2014 16:34
Ten společník se jmenuje Teldryn Sero Je to jedinej společník, spolu s J'Zargem, kterej za něco stojí
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Fakt? Já ho nikdy nezkoušela. Tak až začnu zase hrát Skyrim, zkusím ho Co mi umřel J'zargo, používala jsem jako společníka jen Erandura. Toho mám ale taky ráda, je to jeden z mála společníků, kteří neopakují pořád totéž dokola, ale mají specifické poznámky k jednotlivým místům.
Tas: Vstaň nejdřív v 13:00, najez se a buď tak líná že se do 3 do rána nezvedneš od kompu, maximálně aby ses šla napít
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.