Ligos napsal: Diego, bude nějaká novinka (shrnutí měsíce)?
Protože na tu bych byl fakt zvědavej
Bude, teď na něm pracuju.
Poslední možnost, pokud tam chce někdo mít. Např. Amonius?
Ó, děkuji za optání... Amonius už zmiňován byl, což bohatě stačí. Rozhodně tam dej Temné dny, jak je vidět dle ankety, spousta lidí ani neví, o co jde. A samozřejmě soutěž, ale to ti asi nikdo připomínat nemusí...
Edit: Což mi ještě připomíná, že jsem ti nepogratuloval k velkému úspěchu v předchozí anketě. Takže: gratuluji, dobrá práce!
Upravil/a Ligos dne 02.12.2012 17:57
Ligos napsal: Diego, bude nějaká novinka (shrnutí měsíce)?
Protože na tu bych byl fakt zvědavej
Bude, teď na něm pracuju.
Poslední možnost, pokud tam chce někdo mít. Např. Amonius?
Ó, děkuji za optání... Amonius už zmiňován byl, což bohatě stačí. Rozhodně tam dej Temné dny, jak je vidět dle ankety, spousta lidí ani neví, o co jde. A samozřejmě soutěž, ale to ti asi nikdo připomínat nemusí...
Hmm, tak koukám, že se to tu uklidnilo... mají ban, Len v nedohlednu, přes zbytek se přenesu, takže PROZATÍM mohu prohlásit. (ale je to jen provizorní)
hRDLA napsal:
Hmm, tak koukám, že se to tu uklidnilo... mají ban, Len v nedohlednu, přes zbytek se přenesu, takže PROZATÍM mohu prohlásit. (ale je to jen provizorní)
už si nikdy nebudu nic kupovat přes steam já tam tu češtinu do walking dead nemůžu vůbec dostat..
PS: tak jsem napsal autorům a oni ten první díl nepřekládali a přeloží ho až jako poslední... takže tu 1 episodu odehraju buď po anglicku, nebo ji budu hrát bez steamu a pak použiju save... ale budu bez achivementů a snad to takhle bude alespoň fungovat od tý 2 série... No nic zejtra si nějak poradím.
Upravil/a Lord Rade dne 03.12.2012 00:42
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.