Mopidu napsal:
Já mám Batmana (i Deadpoola) ráda, komiksy jsou dobrý a TY HRY. MMMH. Arkham série je něco spešl ale ty nový filmy, kde se snaží udělat z Batmana "temného rytíře" mě moc nebaví. Všechno co bylo na těch postavách zajmavý smázli s tím, že to musí být "realistický" (př. Bane, netrčí z něj ani jediná hadička a luchadorskou masku taky nemá), pffffft
GoT jsem ještě neviděla, zasekla jsem se u nonstop replayování Deus Ex: Mankind Divided traileru a sledování Parks and Recreation
ale ten Bane...
Dark knight Bane
Batman a Robin Bane
Komixovej Bane
Batman a Robin mělo lepšího Banea jak Dark Knight. BATMAN A ROBIN.
Nutno říct, když se podíváš na oba dva Bany, až na tu velikost je ten Temnorytířskej lepší jak B/Robinovej. Komiksovej teda vypadá nejlíp, ale ne všechno co vypadá dobře v komiksu může vypadat dobře ve filmu, a já mám radši meh vypadajícího Bana než směšně vypadajícího Bana
Jinak, komiksy jsem nečet, hry nehrál, první film je trapnej, třetí docela meh, ale druhej je awesome, a to nejen díky Jokerovi (i když samozřejmě hlavně kvůli němu)
Ale nevím nevím Batman... je badass, to jo, ale není tak zvráceně epic jako Tony nebo Deadpool, nebo tak úžasná postava jako Wolverine nebo tak prostě... Ale vztah Batman X Joker... I'm lovin' it A rozhodně je to jeden z nejlepších superhrdinů to jo
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
E: Jinak když koukám na ty obrázky z GoT co jste tu postovali tak jsem fakt rád že jsem nejdřív viděl seriál a ty postavy mi v hlavě vypadaj nějak normálně Jestli sou takhle popisovaný v knížkách tak poteš koště
btw co říkáte na 5 řadu ? Já jsem dokoukal všechny 4 díly a skončilo to tak moc napínavě že asi dřív umřu než to vydaj nedočkáním
to je hrozný jak tam sou fakt samý cliffhangery asi z toho umřu
BW: Připomeň mi abych ti někdy koupila Arkham Asylum, to je batman must-play
E: taky se mrkni na AoT OVA No regrets... je to Leviova Origin story a je to dem feels, další várka clean freakovství, neuvěřitelnej gore na Leviově straně (i mimo) a přísahala bych že se Levi usmál jeho pusa byla rovná čára s koutkem stočeným nahoru, já to viděla!
Levi je badass
E: věřte tomu nebo ne, ale ten gif je .jpg
Upravil/a Mopidu dne 18.04.2015 13:02
Jo, až zas budu mít AoT náladu tak se podívám Usmívajíci Levi, to se musí zapsat na takový ty seznamy světovejch divů co člověk musí za život vidět
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Samozřejmě, že na Bloodborne song jsem musel být tak brzo (7 minut po postnutí )
*sigh* Jak já tu hru už miluju... Holt se bude šetřit na PS4... Zajímalo by mě kolik let mi to bude trvat
Tak jsem dohrál konečně Peace Walkera a koukám, že se mi otevřela tahle vedlejší mise. Mise pro Pedobeary O_o Jak jinak bych si měl vysvětlit to, že splníte misy tím, že vlezete do krabice a začnete tam něco provádět se šestnáctiletou holkou O_o
BTW. Kromě toho je tam i vedlejší mise, kde to samé můžete provádět s Big Bossovým kamarádem Kazem. WTF Kojima. WTF???
Upravil/a Lord Rade dne 20.04.2015 16:58
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.