Naga: Ale ani ne, to je v poho, já jsem ten "Tichý typ co jednou příjde s naprosto ďábelským plánem co plánoval zatímco byl ticho" XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak se přiznejte kdo z vás dělá v elektrárně, mám chuť natáhnout někomu z ČEZu... strašná sranda vypnout proud (nechat člověka ztratit dvou hodinový postup ve hře) a zapnout proud, vypnout proud a zapnout proud (nechat člověka půl hodiny zpravovat wifinu) a vypnout proud a zapnout proud
(a znova ta wifi...)... to je vážně..
hRDLA napsal:
Tak se přiznejte kdo z vás dělá v elektrárně, mám chuť natáhnout někomu z ČEZu... strašná sranda vypnout proud (nechat člověka ztratit dvou hodinový postup ve hře) a zapnout proud, vypnout proud a zapnout proud (nechat člověka půl hodiny zpravovat wifinu) a vypnout proud a zapnout proud
Být na tvym místě tak se z toho po**ru
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
hRDLA napsal:
Naštěstí je to tady tak dvakrát do roka tak to neni tak hrozný. Jen nevíš kdy. Ale stávalo se mi taky, že jsem byl na PC a ten se po těch restartech úplně zesral a pak nešel ani zapnout
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
@hRDLA: Si piš, true online bros On Mike přehlíží PMky, poněvadž mu to nějak nezobrazuje upozornění dost výrazně, takže mu vždycky napíšu, že má PM, na to on napíše, že ji četl a že odpoví, ale neví kdy, načež já napíšu...
@Mike: Jasné, žádný spěch, bro
@hRDLA: Kapiš? --- Tak to je na zabití, ta elektrika. Zaplaťpánbůh, takové problémy u nás nebývají.
@Len: Tak prdón, no
Upravil/a nagasadowcz dne 01.05.2013 00:56
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@hRDLA: Si piš, true online bros On Mike přehlíží PMky, poněvadž mu to nějak nezobrazuje upozornění dost výrazně, takže mu vždycky napíšu, že má PM, na to on napíše, že ji četl a že odpoví, ale neví kdy, načež já napíšu...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.