matthew074 napsal:
Dneska zase umřel Alan Rickman (zase ta rakovina) to to teda začíná... Kdo bude další Sir Ian McKellen?
To doufám, že ne..
Ale Alana je mi taky líto.. Huh.. těch dobrých lidí nějak moc umírá..
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Spíš smrtka, ne?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
same thing, díky za zruinování mého vtípku, tenhle ani nebyl tak špatnej jako moje vtipy obvykle bejvaj
<<čím víc toho píšu tím víc se mi ten avatar líbí, to mě přesně vystihuje :3
Upravil/a Mopidu dne 14.01.2016 18:47
Řekl bych spíš, že nejvíc řádí ISIS.
A kromě toho ještě umírají lidé, do kterých bych to neřekl. 70 let je fakt málo. Doufám, že teď bude chvíli klid...
BTW. Znal jsem ho jen, jako Snape z Harryho, kde to byla má jediná oblíbená postava Dodnes jsem neviděl 6 a 7 díly..
Upravil/a Lord Rade dne 14.01.2016 18:50
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To samý říkal i otec McNaulty ve filmu "Detroit rock city" (odkaz na kapelu KISS), když se sjel z houbiček (škoda, že tu není český dabing.. tak aspoň originál v AJ).
(3:10)
V češtině: "Satan? SATAN?? SANTA! Hele, oni mají stejná písmena! Je to jeden chlap! Jeden a ten samej chlap!"
EDIT: Tu řeč ve videu provádí v čase 4:01
Upravil/a Adrian_S dne 14.01.2016 18:54
Lord Rade napsal:
Řekl bych spíš, že nejvíc řádí ISIS.
A kromě toho ještě umírají lidé, do kterých bych to neřekl. 70 let je fakt málo. Doufám, že teď bude chvíli klid...
BTW. Znal jsem ho jen, jako Snape z Harryho, kde to byla má jediná oblíbená postava Dodnes jsem neviděl 6 a 7 díly..
Tak z fleku uvedu Dogma,Smrtonosná past a CBGB. Myslím, že "hrál" i toho robota ze Stopařova průvodce. Taky Galaxy Quest to byla chujovina Každopádně všechno stojí za shlédnutí, nejlíp v originále.
Boing
Nezapomeň Matte, na "Robina Hooda: Krále zbojníků" Tam hrál šerifa z Nottinghamu!
Jo určitě je ještě hodně filmů. Výše zmíněné příklady mně zrovna akorát přišly pod ruku tak jsem je popsal. Přichází temná doba, kdy oblíbení umělci začnou umírat.
Nezbývá než jen doufat, že se nová vlna herců/muzikantů zapíše do lidských srdcí tak jako ti co právě umřeli/umřou.
Boing
To jo... Jednou budeme žít je v době s Justinem Biebrem, coby nejlepším zpěvákem a a... Ne, nebudeme o tom mluvit. Každý ví, že Ozzy, Rolling Stones, Schwarzenegger a další jsou nesmrtelní.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
A až umře Chuck Norris (teda, jestli se to stane), tak vypukne pravá apokalypsa...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.