No není to děcko ale hlava ale jinak jo Vtip je v tom že na nás se Škorpem pořád ty hlavy skákaly a navíc ty hlavy sou boží páč když je nezvládneš sundat tak ony ti urvou hlavu a daj se místo ní Si to najdi na YT (Dead Space Component Death).
Jinak to třetí je Geralt a to čtvrtý je Jensen, moc se nepoved no
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já neumím kreslit vlasy A BTW já vím že se častějš plíží šachtama ale chtěl jsem aby první 4 obrázky byly zabíjení nepřátel (i když Jensen je v tomhle případě omračuje)
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To protože se nikdo neumíte orientovat v černobílých obrázcích A BTW, Isaac ani neměl být původně poznat
Tak zkušenost s tojepohoda.cz dobrá, kód na PayDay2 dnes přišel, akorát Steam mě nehorázně naštval, celý zabržděný to maj, nejde mi to nainstalovat.. tak to nějak budu muset vyřešit, no tak či onak sere mě to děsně
Tož hádám že v tom případě jsem poslední osoba na S4F která má ráda Steam
Sámo že to vím, ale já rád beru věci doslova, páč to lidi často vytáčí a já se pak směju
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.