nagasadowcz napsal:
Tak dát to najednou je docela výkon. Ono je to spíš tak na 15 hodin, když do toho započítáš pausy. Nejlepší je začít prvním dílem v pátek, v sobotu druhý a v neděli třetí.
Já si to pouštím najednou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Tak dát to najednou je docela výkon. Ono je to spíš tak na 15 hodin, když do toho započítáš pausy. Nejlepší je začít prvním dílem v pátek, v sobotu druhý a v neděli třetí.
Já si to pouštím najednou
Tak to seš hodně talentovaná bublina
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Rade: Jo, hazard je psina, ale bacha na to. Jednou jsem dopadl při sázení ve Fortuně tak bídně, že jsem po škole prodával svačinu, abych mohl zase dát na dostihy. Nejhorší chyba - dostihy NIKDY!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Už niky víc nebudu hrát o peníze. -1200 na účtě.. je jasný že internetu a počítači nemůžeš věřit, ale já se zas nechal o....t. No nic nebudu to řešit, ale tohle sázení je jako propast která se furt prohlubuje když chceš vyšplhat ven.. Moje blbost Jednou budu gangster a ty peníze získám zpět.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Ono je to celé řízené počátačem.. takže čím víc vsázíš tím menší šanci na výhru máš i když třeba vsázíš furt na stejnou barvu.. měl jsem asi 10 černejch za sebou a to neni možný.. Je to dělaný dost chytře a nikdo by neměl věřit všem těm návodům co kolujou po internetu, protože to je pouhá reklama, ale oni jsou proti tomu opatřeni.. a i když máš štěstí a vyhráváš.. tak nemůžeš přestat dostal jsem se asi na 32 E a pak všechno prohrál.. pak jsem vsadil ještě dvakrát a pak jsem se na to vy.ral.. máš minimální šanci na tom vydělat.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Nevíte někdo, kdy už půjde zase ohodnocovat příspěvky? (třeba Whirte nebo Diego?)
Když chci dát někomu KP, napíše, že je ohodnoceno, ale při dalším shlédnutí tam je stále nula...
Ligos napsal:
Nevíte někdo, kdy už půjde zase ohodnocovat příspěvky? (třeba Whirte nebo Diego?)
Když chci dát někomu KP, napíše, že je ohodnoceno, ale při dalším shlédnutí tam je stále nula...
Admina jsem se na tohle téma ptal a odpověděl mi, že mu to jde v pohodě. Psal¨, že to může být způsobeno např. v nekompatibilitě s prohlížečem apod. Nevim no, mě to též nejde.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.