já prožívám horory.Moje sestra hraje dragon Age I a vyhazuje mě od PC(a vůbec jí to nejde)
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vitek222 jestli tohle je horor, tak já už bych byla dávno mrtvá
má sestra je na kompu furt, hraje jak nevím co, ale když se jí snažím pomoct tak na mě zaječí
můj malý bratr na svůj věk geniálně hraje minecraft (a má taky rád dokucraft)
můj další bratr hraje jen Bulánky
moje máma si každej druhej den zamlouvá jen pro sebe, takže tam můžeme být jen každý druhý den a všechny 4 děti se musíme střídat po hodině a v 8 hodin musíme komp vypnout
takže to tvoje takovej horor nebude
Whirt napsal:
Veselé rodinné příhody
Každopádně při pauze jsem vám připravil další obrázek do podpisu, tentokrát v češtině... Takže teď se o něj poperte:
Mopidu napsal:
Vitek222 jestli tohle je horor, tak já už bych byla dávno mrtvá
má sestra je na kompu furt, hraje jak nevím co, ale když se jí snažím pomoct tak na mě zaječí
můj malý bratr na svůj věk geniálně hraje minecraft (a má taky rád dokucraft)
můj další bratr hraje jen Bulánky
moje máma si každej druhej den zamlouvá jen pro sebe, takže tam můžeme být jen každý druhý den a všechny 4 děti se musíme střídat po hodině a v 8 hodin musíme komp vypnout
takže to tvoje takovej horor nebude
ale...ona chce aby jsem ji pomáhal!!! tak tohle bych nepřežil...no horší to je když se k ní přidá bratranec a jeho máma....
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Whirt napsal:
Hele mám na vás ještě jednu otázku... Taky se vám ve fóru děje, že citace se protáhnou až do podpisu, jako bílí pozadí?
To je kvůli tomu, že pokud napíšeš to [/quote] hned za odkaz, nebo za video, udělá ti to tohle. Ale stačí v původním příspěvku za odkazem nebo videem udělat mezeru
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Reject napsal:
Ahojte
Tak co, Whirte. Jak jde ork?
No od včerejška co se tu objevil BadWolf jsem na něj ani nešáhl... Ale už je víc jak z poloviny hotovej - kůže vybarvena zbývá ten oblek a pár detailů... Každopádně se teď na něj du vrhnou, dokud to tu není tak frekventovaný....
Mimochodem zde jsou podpisy týkající se naší upíří skupinky:
Edvard: Zachovat klid a zářit
Herbert: Zachovat klid a kýchat
Ten co ještě nemá jméno: Zachovat klid a umírat často
Edvard: Keep calm and shine
Herbert: Keep calm and sneeze
Ten co ještě nemá jméno: Keep calm and die frequently
Upravil/a Whirt dne 09.08.2012 11:56
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.