Mopidu napsal:
Cože ve středu galaxie? nemáš ty ňáký dodatky? Já mám jen základní hru (ale dodatky chci )
Ve Vesmírný fázi se můžeš dostat do středu galaxie. Je to dost těžký, musíš se na nějakou dobu spojit s Hrubešema což znamená asi hodinu plněním misí pro ně. Když se dostaneš do středu galaxie (musíš mit dobrej motor vesmírné lodi) vletíš do obří černý díry a na druhým konci je Steve XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Cože ve středu galaxie? nemáš ty ňáký dodatky? Já mám jen základní hru (ale dodatky chci )
Ve Vesmírný fázi se můžeš dostat do středu galaxie. Je to dost těžký, musíš se na nějakou dobu spojit s Hrubešema což znamená asi hodinu plněním misí pro ně. Když se dostaneš do středu galaxie (musíš mit dobrej motor vesmírné lodi) vletíš do obří černý díry a na druhým konci je Steve
Hrubešům já vždycky vyhlásím válku Oni jsou moc takoví "I am the boss and you are nothing" já mám radši ufony co když je navštívíš řeknou cituji "Pročpak jste tady? Ne, nechte mě hádat. Chcete koláč!"
Mopidu napsal:
Ve Vesmírný fázi se můžeš dostat do středu galaxie. Je to dost těžký, musíš se na nějakou dobu spojit s Hrubešema což znamená asi hodinu plněním misí pro ně. Když se dostaneš do středu galaxie (musíš mit dobrej motor vesmírné lodi) vletíš do obří černý díry a na druhým konci je Steve
Hrubešům já vždycky vyhlásím válku Oni jsou moc takoví "I am the boss and you are nothing" já mám radši ufony co když je navštívíš řeknou cituji "Pročpak jste tady? Ne, nechte mě hádat. Chcete koláč!"
JO, ti jsou skvělý ! Mimozemšťany s filozofií Bardů zbožňuju XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.