Mopidu napsal:
Neřešte to, doufám že vám všem (jmenovitě BWmu kvůli jeho poslednímu komentu, i když u něj mě nulová empatie moc nepřekvapuje ) došlo že je hRDLA ve špatným rozpoložení kvůli viz výše a hlavně proto to takhle bere, takhle jen vidím jak tahle konverzace přeroste v hádku a to tu asi nikdo momentálně nepotřebuje
Běžte se radši učit na pololetky nebo si jít hledat práci
Náhodou, já mám empatii - i v týhle chvíli. Ale když se někdo chová jak kokot tak mu odpovím jak kokot (víceméně teda), a je mi jedno jakej důvod k tomu má. Jak teďka řekl LR.
Chápu, že má někdo dost blbou náladu, a chápu kdyby byl v depce, choval se nesvůj nebo odbíjel lidi, ale když se SÁM OD SEBE zachová agresivně na někoho kdo nad něčím truhlí, i když to není zdaleka tak vážný.
Ale tak co, já jsem jenom jedna komiksová bublina, co já můžu vědět o tom jak by se měli chovat lidé, že ano...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Jo, s tou větou souhlasím Ale osočila si mně, tak jsem se to pokusil odůvodnit! (teda až potom mi došlo, že jsem ani jeden z těch posledních příspěvků dost nerozepsal - protože pak by bylo jasný jak jsem to myslel... ááá, fock it... já si dám minerálku a všechno bude ok )XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
no popsat něco přesně tak, jak si to myslíš je nemožný. každej si to individuálně vyloží trochu jinak. lvl 2 je, když ten člověk nepíše ani smajlíky. Tam si pak dokresluješ i tón a význam, jakým to říká.
- Proto většinou používám "" za každou větou, abych nezněl tak vážně...
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Mrkající smajlíky taky nemám rád. Připadá mi to, jako kdyby machroval Tady ve fóru smajlíky moc nemusím, protože jsou dělaný jako gif a tleměj se dost debilně, ale jinak celkově ty smějící mám rád. Bez nich je vždy konverzace strašně vážná.. Vlastně je píšu, i když vážněj sem, takže je pak potíž to rozeznat. Ale vždy je tam flánku. Spíš v chatu na FB, nebo na tady chatu jsem to používal, když jsem zrovna netrollil - což bylo vždy, když tam bylo málo lidi a ostatní (většinou jen mopidu) byli odsouzeni se se mnou bavit.
Upravil/a Lord Rade dne 11.01.2016 22:46
Jenže to nejsou feťáci z ulice. To, co se jim dostává je prvotřídní zboží, proto si můžou dovolit tyto látky užívat a prochází jim to. Kromě toho s jeho/jejich smrtí to nemělo, co dělat. Rakovina si může přijít pro každýho.
Jak se daří? Něco nového za ty roky mé nepřítomnosti? Musím říct, jsem mile překvapen, že to tu stále funguje a dokonce tu narážím na stále stejná jména
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.