Orange je tu poprvé, checknul jsem mu profil. Orange, neboj se a zapoj se do debaty, tohle je jedno z ideálních témat, ve kterém se můžeš osobně seznámit se zdejšími fórany
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Neměla by lagovat, pokud teda ty mody nezvýší nějak výrazně náročnost na HW. Tzn., pokud to dělá nějaký zásadní grafický update a ty tak tak splňuješ doporučené, asi bych se do toho nepouštěl. Ale jinak s módy hra nelaguje.
Tak u tebe a mě by to vycházelo (to ponocování), já jsem krysa což je noční druh a ty planetky a ty jsou nejlépe vidět v noci. Ale Diego má tuším tu masku..
Upravil/a Mahoney dne 20.07.2012 01:49
Orange - to není slabý, mody na to půjdou. Ale jak řikám, nepřežeň to, nebude to dělat dobrotu. Jinak takovej náš expert přes mody je tu Diego, řekl bych
Hele mám zapínat hru přes Launcher nebo přes TESV.
Mám tam s thepiratebay ty Updaty RELOADED od 1-9.
A ten launcher má verzi myslím,že 1,3,22,0 a ten TESV nejnovější patch 1.6.89.0
Upravil/a OrAnGe dne 20.07.2012 01:48
Přiznám se, já s mody nikdy nehrál takže nevím které jsou dobré a které ne. Ale mezi těmi na které jsi sem dal odkaz bych si NEDÁVAL ten první ale zbytek vypadá dobře. Až na ten poslední, to je zbytečnost..
Tak možná ty české rozcestníky, pokud to chceš komplet v cz. Ale pak až jednou třeba změníš na eng, tak budeš rozcestníky dál cz. Jinak ty zbylé módy... myslím, že je lepší to stáhnout s NMM a nainstalovat z Nexusu. I když nvm, odtud jsem nestahoval vlastně nic, takže s tím nemám zkušenosti.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.