hRDLA napsal:
Rade: Vskutku ... úchylné jen to "schodiště" mi to stahuje
Nevím jestli jsem to pochopil dobře - to schodiště ti stahuje úchylnost a nebo něco jiného
Každopádně se to chystám ještě předělat, tam nahoře by měla být ještě nějaká místnost kam se pomocí klíčů, který budeš hledat dostaneš až na konec. Jinak jsem do domu nepřidal to hlavní: Nějaké ty pasti.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
Ne, když kliknu na odkaz tak mi to ten obrázek stáhne místo zobrazí
No tak to je divné, mě to jde v poho O_O ALe koukám, že je to schodiště jako jediné v bmp. a ty ostatní v jpg... Divný, protože jsem je nahrával společně a taky stejnym způsobem pořizoval.. Jak je tohle možný? To schodiště je prokleté!
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Už jsem ho potkal vcelku před dlouhou dobou, už dávno jezdím v Highlands
jenže mi vypršelo PS+ a v Xzone se rozhodli že budou dělat až od 2.1. tak si musím počkat no...
A nesnaž se mi tu spoilovat! Dan mi říkal že ta věc ohledně Angela cos mi řekla je jeden z největších spoilerů co jsi mi říct mohla....
Upravil/a hRDLA dne 29.12.2013 17:05
Tas: Řekl bych že NS2 emzcáci jsou spíš na agresivní mutaci s cílem co nejvíc kousat Asi ti to moc nepomůže
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.