matthew074 napsal:
Ale... vemte si kam nás trolling dostal a kam se s ním ještě dostaneme.
Dostal nás o pár stránek dál a na nic víc se nezmůže.
Jinak, to s vojákama taky nějak extra nechápu. Ne, že by se mi to líbilo, ale jsme přece spojenci...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nemůže, protože by jí ho blokli, páč by to byl duplicitní acc
Byla bloknuta protože používala japonský oslovení a smajlíky
gr8, Whirte-kun...
To už nikoho nezaujmá.
Stejně, jak se to tu rozveselilo, když se to vzalo pěkně od podlahy. Možná to bylo tím testem a poté to došlo až k hranicím šílenství, ALE ať háže kamenem ten jehož duše je čistá neb trollí duch se jí nedotkl. Ámen
Boing
To je pravda. Kdybych tu měl zablokovat každého trolla, tak bych tu zbyl jen já, ty a ten růžovej gay. Jsme totiž oběti toho všechno a veškerý trollismus je házen na naše bedra... Ale život je život. Nesme to břímě hrdinně.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
gr8, Whirte-kun...
Tak zaprvé, paštika je asi slepá, protože hned po té, co si mě řekla, že to byl tvůj sourozenec, jsem účet odbloknul. Řekni jí, ať si pořídí silnější brejle.
Rozuměno, Mopi-kun?
Chudák Whirt Nejdřív ho trápí double post, pak se stane ta creepy-věc a ještě mu pak vyčítaj, že dělá svoji práci i když ji vlatsně dělá dobře.
Here, have a cookie Whirt:
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
gr8, Whirte-kun...
Tak zaprvé, paštika je asi slepá, protože hned po té, co si mě řekla, že to byl tvůj sourozenec, jsem účet odbloknul. Řekni jí, ať si pořídí silnější brejle.
Rozuměno, Mopi-kun?
Lord Rade napsal:
To je pravda. Kdybych tu měl zablokovat každého trolla, tak bych tu zbyl jen já, ty a ten růžovej gay. Jsme totiž oběti toho všechno a veškerý trollismus je házen na naše bedra... Ale život je život. Nesme to břímě hrdinně.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.