Miku, pěknej článek. Jen bych také uvítal něco jiného než politiku (popřípadě zahraniční), třeba jak Řekové drží naše kluky nebo něco z každodenního života.
hRDLA napsal:
Miku, pěknej článek. Jen bych také uvítal něco jiného než politiku (popřípadě zahraniční), třeba jak Řekové drží naše kluky nebo něco z každodenního života.
Díky! Viď? Mě to jen dneska blesklo v titulkách na internetu mezi hlavními zprávami, tak jsem si říkal, co to zase mele za hovadiny a měl jsem chvíli a bylo to.
Určitě tedy ano - původně jsem ani neplánoval, že budu stíhat něco psát každý den, tak hrubým odhadem tam něco přistane ve středu/čtvrtek... Ale díky za echo!
P.S.: A ano, určitě pište, co byste tam rádi viděli - pokud to bude v mých silách, napíši o tom, či to zakomponuji. Potřebuji se na tom naučit pořádně psát a rychle vymýšlet texty s pohotovými reakcemi, takže tím, že to čtete mi velmi, velmi pomáháte. A pokud máte kamarády - které baví číst podobné ptákoviny, tak pokud mohu poprosit, určitě jim dejte také echo! Díky všem, moc!
Docela dobrý článek. Nicméně uvidíme, s čím se Pitomio ještě vytasí. Pokud mu opravdu jde o bydliště, není chybou MV, že mu kandidáti nepsali trvalé místo bydliště. A pokud to jeho petice ani nevyžadovala přímo a jeho sběratelé k tomu lidi dostatečně nevedli, má holt smůlu.
Nicméně v čem právu naprosto je, tak v systému odečítání neplatných podpisů. Nad tím by zabrečel každý a i já se přiznám, že mě to natolik rozčílilo, že jsem chytnul amok.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.