Mno a pokud vím tak takových her jako jsou Uncharted a The last of us nevyšlo hodně na PC. Jedinou hru na PC která by se aspoň částečně podobala uncharted je AC, který má, ale o hodně horší hratelnost. A u TLOU nevím o žádný hře na PC pdoobné
nagasadowcz napsal:
Volvo si s tím OS poradí nepochybně. Hodně se ještě těším na nové auto od Valve, Lene
Sorry jsem boťák takže jsem zvyklý jim říkat volvo místo Valve
Upravil/a Leneren dne 17.07.2014 18:01
Leneren napsal:
Náhodou i Paradox vydává výborný strategie, u Creative už si tím po posledním Rome ale až tolik jistý nejsem. Potom ještě Games Workshop a i jiný
BTW proč díky bohu za Blizzard? Dělaví v součastnosti nějákou novou strategii nebo co?
Legacy of the Void, kdyby nebylo Starcraftů tak se v současný době na RTS se*e úplně
O tom jsem ani nevěděl, hned na to jdu juknout¨
E: Ahá další přídavek do Starcraftu, já myslel, že je to nějáká nová plnohodnotná hra
Hmm někdy si asi budu muset Starcraft zahrát
Upravil/a Leneren dne 17.07.2014 18:57
Kdyby tam nenapsali, že je z Linky Amsterdam - to druhý město myslel bych si že je to ten co se ztratil. Však to znáte. Ztroskotali, opravili letadlo a odletěli, trošku se zalětěli a skončili tam
E: Počkat z toho by se dal náhodou udělat filmový hit! Hmmm lidi nemáte chuť zahrát si na herce?
Upravil/a Leneren dne 17.07.2014 20:09
Souhlasím s Elderem takovou kravinu řešit furt. Lene vzdejte to argumentů moc nemáte akorát se tu zbytečně hádáte. K tomu tématu já hraju výhradně na PC! Jelikož nic jinýho nemám
Boing
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.