Tak jsem si dneska zahrál hru, která mě už pár dní lákala a to Sir, You Are Being Hunted, což je poměrně novinka. Abych pravdu řekl, trošku mě zklamala, hrál jsem zatím jen chvilku a to warez a vlastně jsem docela rád že jsem si ji nekoupil, protože nevím jestli se mi do ní chce těch 18 euro investovat.. no nevím, ještě si chvilku zahraju a uvidím, třeba změnim názor
@Mike: Jo, toho taky skouknu --- Ne. Na co, když všichni vývojáři vědí o warezu? Bylo by to zbytečné a pro dnešní hráče víceméně nedostatečné. Bohůmžel, doba směřuje právě oním směrem. I když, bohůmžel... Mně to tak taky vyhovuje víc
Upravil/a nagasadowcz dne 26.08.2013 18:59
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No, dema se dělají, ale jak kdy, většinou ale pořád jsou. Jinak warez nehraju vůbec, kupuju si všechny hry . Ale když některé hře nedůvěřuji, zkrátka si ji před koupií vyzkouším warez.. a zrovna u téhle mě zajímalo, čím je tak fajn, že za ní chtějí 18 euro.. a ono ničím, zkrátka je jen předražená .
nagasadowcz napsal:
@Mike: The level of your awesomeness has decreased by 5 points. You are currently on 100000000000000000000000000000000000000000095 points
Hohoho!
A NAGO!!! Právě koukám (ještě jsem nedokoukal) na film Blikající světla s Madsem Mikkelsenem (Jagten) a Ulrichem Thomsenem (Festen) - Doporučuju! Je to boží!!! http://www.csfd.c...ci-svetla/ !!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.