už jsem vstal ale doufám, drahý Diégo, že cvičit nebudeš, neb mě se nechce ...
Jo, kdybyste se nudili, můžete juknout na můj blog, nějak mě napadlo ho začít psát za účelem procvičení slohu, tak kdyby - http://mikuv-blog... ...
Upravil/a Mike dne 25.11.2012 13:17
Mike napsal:
Jo, kdybyste se nudili, můžete juknout na můj blog, nějak mě napadlo ho začít psát za účelem procvičení slohu, tak kdyby - http://mikuv-blog... ...
Mike napsal:
Popozítří, až se zas dostanu na komp, si zahraju Portal 2 a pak znova Portal 1, protože to mělo ten nejvíc epic konec ale tím
pádem si znova zahraju i dvojku a pak si asi zahraju MP... ...a já si vždycky říkala co s tím Portalem všichni maj
Mopi:
Chell se tu objeví jednou za měsíc, hodí příspěvek do Slovního fotbalu a zase zmizí
Dvojka je rozhodně lepší a ten mulťák tě dostane - GlaDOS perlí jako vždy a ten konec. No jak jinak než EPIC! (ten prostě musíš vidět!)
Mike:
Nic mě nenapadá. Co takhle rozbor Medvídka Pú?
Medvídek Pú? A co ho použít jako metaforu k něčemu? OK, budu bádat, výsledek sami uvidíte/neuvidíte na blogu dnes, zítra, nebo někdy jindy Díky za tip!
No tak to jo jináč se těším hlavně na GLaDOSiny hlášky, protože ty jsou opravdu povedené jen by mě zajmalo jestli bude stále fungovat jako dřív no, uvidíme
Mopidu napsal:
No tak to jo jináč se těším hlavně na GLaDOSiny hlášky, protože ty jsou opravdu povedené jen by mě zajmalo jestli bude stále fungovat jako dřív no, uvidíme
Nech se překvapit. Druhý díl je opravdu vynikající. GLaDOS prostě ví jak být chladnokrevně vtipná
Abych pravdu řekl, sice to vypadá "úžasně", ale pro mé oko je to už příliš přeplácané a připomíná to pohádkovou krajinku z Teletubbies. Navíc, aby se mi po Skyrimu proháněly samé topmodelky, které vypadají jako figuríny renomovaných krejčovství, také nechci. Chybí tomu taková ta přirozenost, je to podobné, jako u grafických módů k Morrowindu - ztrácí to svoji atmosféru.
Takže nee, zůstanu u staré dobré grafiky
Upravil/a Ligos dne 25.11.2012 17:00
No tak zrovna o těch "modelkách" jsem nemluvil
Každopádně třeba grafické módy pro Morrowind mě ve svém výsledku taky dost zklamaly. Hodně často to zkazí tu atmosféru, ale v tomhle případě mě to ani nepřijde. Koukal jsem se ještě na tohle video:
A mám z toho rozhodně lepší pocit, než z Morrowind Overhaul, ale je pravda že některé věci jsou tam celkem na nic.
V každém případě mě to zaujalo tím, co dokáží módy, i když zastávám většinou názor, že horší grafika dodává hře osobitost
Abych pravdu řekl, sice to vypadá "úžasně", ale pro mé oko je to už příliš přeplácané a připomíná to pohádkovou krajinku z Teletubbies. Navíc, aby se mi po Skyrimu proháněly samé topmodelky, které vypadají jako figuríny renomovaných krejčovství, také nechci. Chybí tomu taková ta přirozenost, je to podobné, jako u grafických módů k Morrowindu - ztrácí to svoji atmosféru.
Takže nee, zůstanu u staré dobré grafiky
Nehrál jsem skyrim, ale koukl jsem na tyto screeny a vypadá to totálně božsky!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.