Být psychopat je jedna věc a vrah druhá. A z psychopata se většinou stává vrah teprve, až k tomu má záminku. Například rozvod, nebo to, že mu pokladní nechtěl vydat peníze.
ED: Odpověď jsem si už našel. Ok. Psychopat nejsem.
A měl jsem pravdu v tom, že má ten test dementní pointu.
Upravil/a Lord Rade dne 29.03.2015 20:14
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
tak jsem to vygooglil a je to stupidně dementní :-D to že na to odpovíš tak jak chtějí nedokazuje že myslíš jako psychopat ale max tak jsi dost chytrej na to abys přemýšlel jak takovej psychopat myslí
Doufal jsem, že to někdo trefí mno kdybych počkal na BWho a Mopidu aspoň možná by se něco vyklubalo takže celkem zklamání. I když u LRho není žádný test třeba že? Hehe no osobně jsem si myslel, že v tom ta žárlivost byla.
Jináč takovýhle testy (ty situace z nich) nedávají normálně smysl, ale něco na tom prostě je.
Boing
To bych spíš byl rád, že jsi to nestihla. Takhle si to můžeme mi normální lidé alespoň vyložit tak, že jsi si zadání přečetla předem a potom dělala chytrou. V hloubi duše doufám, že psychopatickej vrah nejsi.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Asi budu pranýřován, ale nedá mi to spát.. Nic proti, Mope.. Ale za co máš to ocenění "Pisálek"? Vrah? Co to znamená?
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.