webovej komix Homestuck... srandovní historka, kdysi dávno jsem se tak nějak přidala do jejich fandomu nechtěně... ok, jak jsem měla vědět že na tu stránku chodí jen Homestuck fandové no, každopádně to byla banda docela fajn lidí a normálně se mnou mluvili i když jsem netušila co to dafuq je.... no a včera jsem si na ně vzpomněla a začla to číst... a teda ještě nejsem ani ve čtvrtině (je to kurňa dlouhý a každej den vycházijou další dvě stránky), ale je to awesome ze začátku trocha divný, ale od Aktu 2 se to rozjelo a má to dvě příběhový linie... vlastně asi 8, ale rozdělený do dvou časovejch linní, který se prolínaj... a je to... divný.... a proto je to awesome
E: dokonce jsou některý panely flash animace se soundtrackem nebo interaktivní
Upravil/a Mopidu dne 28.03.2015 16:20
to jě pěknej bullshit Whirte co jsi napsal, ty prostě nejseš schopnej pochopit že já přístup ke stolnímu kompu mít nebudu a i kdybych si ho koupil tak se k němu nedostanu, tady jde o to že secre je furt doma tak může bez problému pařit na PSku což u mě nejde...
Vzhledem k tomu, že už se daj pořídit od 3500, tak bych si klidně koupil čtyři do zálohy
A z plastu jsou všechny playstationy
Upravil/a Lord Rade dne 28.03.2015 20:11
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Tak jsem ti LR zeditoval Hrozbu, takže už klidně můžeš odpovědět. Příště se ozvi dřív, když si všimneš, že jsem na něco zapomněl
Upravil/a Aurelius dne 28.03.2015 20:28
No já mám PS3 Slim. Ten Fat je dobrej v tom, že přehrává hry ze starejch konzolí, ale je hlasitej a to mi na něm vadilo nejvíc. Vzhled na konzolích nějak neřeším
hRDLA napsal:
to jě pěknej bullshit Whirte co jsi napsal, ty prostě nejseš schopnej pochopit že já přístup ke stolnímu kompu mít nebudu a i kdybych si ho koupil tak se k němu nedostanu, tady jde o to že secre je furt doma tak může bez problému pařit na PSku což u mě nejde...
Řeknu to takhle, bez žádnejch nadávek.
Já chápu tvoji situaci, protože sem si už takhle půl roku vyzkoušel s notebookem za deset tisíc, kterej ani nebyl můj. Naprosto mi stačil a to mluvím i o hraní. K náročnějším věcem jsem si pak sedl doma. Koneckonců jsem na to hraní neměl ani zpoloviny tolik času co jsem si myslel.
Kamarád si koupil herní notebook a chodí na vysokou a jeho potenciál během týdne vůbec nevyužije (teprve až doma, protože nemá počítač stolní). Jenže na rozdíl o stolního počítače ten se ten notebook finančně nevyplatil, jelikož stárne rychleji od svého nepřenosného protějšku.
E: Mopi - mrknu na to, za zkouknutí to rozhodně zní
Upravil/a Whirt dne 28.03.2015 21:46
Já ať se tu neshodnu s kýmkoli, tak to za chvíli neřeším. Nevím, kde se v někom může brát tolik záště, aby kvůli něčemu byl k druhému nepřátelský i po takové době. Vždyť jde jen o internet. Člověk by si svou nechuť měl ponechávat pro lidi s kterými prohodil slovo osobně.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.