Mike: No, myslel jsem to tak že jak si to řekl tak to vyznělo jak kdybys říkal že takovou konverzaci kterou nikdo krom nás nečte máme vést na chatu a ne na fóru, a to zní jako pořádná volovina, tak mě zajímalo jaks to teda myslel.
Mopi: Naučíte kohokoli? Ale já jsem moc línej abych se učil ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike:
No, tak sorry, ale tady se naše názory asi rozcházej ... Jako jo, chat je vhodnější volba, ale když už jsme začali na fóru nevidím důvod proč bysme měli přecházet na chat... Jak říkala Mopi, vidím to asi stejně jako vaše diskuze o politice a náboženství...
Jinak, BmW? Dobře ty !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Dnes nemám sílu na nějaký ujetý úvod, jsem znaven- takže se omezím na pouhé Nazdar!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.