Díky hRDLo.
Nu, k Orange Box by určitě šel Portal 2, ten mám v základní nabídce. A ještě možná ten první Crysis... Hmm...
Má i první Crysis MP?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Hmm... Teď mi došlo... Že bych si toho mohl koupit víc kdybych oželil Plants vs. Zombies...
Je PvZ dobrá hra :D?
Ty jsi PvZ ještě nehrál :O
Samozřejmě že je! Je to stoprocentní zábava!
BadWolf napsal:
Tak já musím říct, že Reign of the Septims je můj asi úplně nejoblíbenější soundtrack (spolu s Call of magic), nicméně musím říct, že Skyrim soundtrack je výborně vsunutý do hry, a pokud nepočítám Reign of the Septims a Call of Magic je to nejlepší soundtrack z TES (I když taková Arena a Daggerfall... :D:D:D) ;)
Tak já teda nevím, ale prostě bych nikdy nedokázal říct, že Skyrim je nejlepší.
Co třeba: http://youtu.be/m...
Nebo: http://youtu.be/q...
Prostě bych si to nikdy nedovolil...
Upravil/a Whirt dne 24.11.2012 12:17
BadWolf napsal:
Díky hRDLo.
Nu, k Orange Box by určitě šel Portal 2, ten mám v základní nabídce. A ještě možná ten první Crysis... Hmm...
Má i první Crysis MP?
Díky...
Nu, asi kašlu na Crysis 2, džungle a Korejci, to je lepší než New York a Debilové...
Whirt: Vidíš, na tyhle dvě jsem zrovna zapomněl !
A to jsem jednou plánoval si je stáhnout a pouštět si je když piju čaj
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak rozhodnuto, Plants vs. Zombies GOTY + The Orange Box + Portal 2 + Crysis...
DO FAKA!
Chybí mi 8 Kč abych si to mohl koupit
Len: Musel bys mě zaprvé mít v přátelích... Čk, to vyřešíme na chatě, tam to bude lepší
Už mi to táta koupil a poslal.
Ach, jak já miluju když mám v adresáři Steamu nový dárek
Táta se dočkal, slevnili X-COM, problém je, že furt je to dost peněz jinak mám jistou pravděpodobnost že některou ze slev si budu moct koupit ale jen malinká a otázka je taky na co budou ještě slevy
Čau lidi nechtěl by si někdo zahrát můj dračák Aydendrill?
Pardon za takovoudle reklamu ale potřebuju už jen jednoho hráče aby jsme byli čtyři a chtěl bych už příští víkend začít.
Upravil/a Blatman dne 24.11.2012 20:24
Všechno je tak, jak je a bude tak, jak bude.
sorry Blatmane, možno by som sa nechal ukecať ,ale som už v štyroch dračákoch, a pri mojom volnom čase, je to už akurát
You can kill yourself, or die trying...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.