tak všude a kdykoliv -_- buď to budu nechávat na intru přes víkendy ten stolní počítač aby mě to někdo ukradl a nebo si zahraju jednou za 2 týdny doma a to bůh ví jestli
hRDLA napsal:
40000 no to mě poser to je ten s 480p kamerou a jedním USB portem?
Přesně tak. Ale je fakt tenoučkej. O to víc to vidim, když jsem teď byl na posezení se známejma a šel jsem ze školy, takže jsem měl svýho Aira u sebe, a něco jsem jim ukazoval na netu, tak všichni prostě hned, jak je to tenký a kdesi cosi... a když si představim, že todle je ještě vlastně o půlku tenčí... jak to prostě museli udělat, aby se to do toho všecko vešlo... ty baterie jsou tam řešený originálně, atd. ... jako jo, je to strašná pálka ta cena, ale... tak já se to snažím chápat, jako že prostě je to nějakej pokrok, kterej něco stál, tak aby se ty prachy nějak vrátily, no... Ale je to fakt drahý. Holt to neni mainstream, no...
Whirt napsal:
...a přišel Majk a posunul diskuzi na úplně jinou, plochou, nakousnutou úroveň
Jono, jasný. Ale musim bejt kritickej: fakt mi vadí, že zmizela "ikona" jablečnejch "booků" - svítící jablko... jako to je taková drobnost, která se mě osobně strašně líbí a tady bohužel absentuje.
matthew074 napsal:
Hákový kříž by na nich byl výstižnější.
Něco takového
Chování některých jedinců tohle docela potvrzuje. To jejich cpaní Apple produktů všem podnos a povyšování se nad "normální" uživatele (samozřejmě, že jsem se v těchto chudých končinách s moc lidmi takové povahy nesetkal všechna tvrzení jsou podložena toulkami po internetu).
Vlastně už mají název pokud tak nějak z koutů internetu chápu význam slova "hipster" tak to jsou asi oni
Boing
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.